KidsescapeTerug naar het overzicht

Vier je verjaardagsfeestje in de kidsescape bij het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul!
Het Sprookjesbos Valkenburg is tijdelijk gesloten.

Altijd al eens je verjaardag in een escaperoom willen vieren? Dat kan bij het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul! Ze hebben hier namelijk verschillende escaperooms voor échte durfals van 6 t/m 12 jaar.

Kies uit één van de themakamers 'Wonderland' en 'Toverschool' en ga mee op avontuur. Lukt het jou en je vriendjes/vriendinnetjes om op tijd te ontsnappen?

Ze bieden hier verschillende arrangementen aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je kinderfeestje te combineren met een uitje naar het Sprookjesbos. Ook kun je ervoor kiezen om het festijn af te sluiten met frisdrank en broodjes frikandel. Smullen maar!

Goed om te weten! Het is verplicht om een begeleider mee te nemen en je kunt al een escaperoom huren vanaf 4 personen. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

TIP: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

Sprookjesbos

Sibbergrubbe 2a
6301 AA Valkenburg aan de Geul
Openingstijden Klik door naar de website voor de actuele openingstijden. Prijs € 12,50 per persoon (begeleiders zijn gratis) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Ruik je ook het voorjaar met zon, de verse blaadjes aan de bomen en de mooi ruikende bloemen? Wij worden hier wel weer heel erg blij van! In onze Uitagenda is weer volop te lezen wat je kunt ondernemen in de Lente!

Lente-inspiratie!