Lasergamen inclusief etenTerug naar het overzicht

Daag je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een potje lasergamen bij Unit 13 Outdoor Adventures!
Daag elkaar uit tijdens een potje lasergamen
Wil jij samen met je vrienden lasergamen in de grootste arena van Nederland? Dan is dit bij Unit13 een absolute aanrader en kan al vanaf 7 jaar! Je strijd om de overwinning verdeelt over twee teams, vol spannende en uitdagende missies! 

Inclusief eten
Ze hebben veel opties die ideal zijn voor feestjes, verjaardagen en nog veel meer. Er zijn meerdere pakketten inclusief eten, van frietjes met een snack tot een volledige BBQ. Alles is aanwezig om jouw feest helemaal compleet te maken. Dit is nu extra gaaf, want ze hebben sinds kort een Jungle Café geheel in stijl met licht- en geluidseffecten!

Ga jij de uitdaging aan, dan is het volgende inbegrepen :
. Professionele begeleiding
. Hightech uitrusting
. Geluid- en lichteffecten
. Digitale puntentelling 

Afhankelijk van het pakket zitten extra opties er wel / of niet bij. Kijk goed bij de opties of de gewenste optie inbegrepen is of eventueel nog toegevoegd moet worden. Afhankelijk van de groepsgrote kan deze gecombineerd worden met andere groepen. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

TIP: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

Unit 13 Outdoor Adventures

Thermiekstraat 12
6361HB Nuth
Openingstijden Het is mogelijk om je kinderfeestje bij Unit 13 Outdoor Adventures te vieren op woensdagen en op vrijdagen. Prijs vanaf € 19,95 per persoon (minimaal 6 personen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Zin om er weer even lekker op uit te gaan? Op onze eropuit pagina vind je super veel fijne tips van zwembad tot kinderboerderij tot museum tot pretpark en nog veel meer!
Reserveer snel jouw plekje en ga er lekker op uit!

Ga naar de eropuit pagina!