Happy Italy KerkradeTerug naar het overzicht

Pizza eten en spelen in de ballenbak: daar word je blij van!
Bij Happy Italy Kerkrade geniet je in een ongedwongen sfeer van verse pizza’s en pasta’s, frisse salades en zoete desserts. De ruime menukaart staat vol betaalbare gerechten voor het hele gezin. Voor maar 9,95 smullen de kids al van een Happy Kids menu met een pizza Margherita, Salame of een romige pasta Pomodore naar keuze én een ijsje in een leuke kinderbeker, terwijl ze zich uitleven op hun kleurplaat.

En zijn de kids uitgegeten, dan vermaken zij zich in de toffe speelhoek (met ballenbak) terwijl jullie nog even ontspannen natafelen. Zo is iedereen happy!

Ook voor een familieborrel met lekkere anti pasti ben je bij Happy Italy aan het juiste adres. En wist je dat je bij Happy Italy ook kinderfeestjes kunt vieren? Met ruim 20 vestigingen (en daar komen er alleen maar meer bij) vind je Happy Italy inmiddels in veel grote steden door heel Nederland.

Benieuwd naar het menu? Klik op de roze websitebutton voor meer informatie!

Tip: combineer een bezoekje aan dit lekkere restaurant met een tof uitje. Doe inspiratie op in onze Uitagenda!

Happy Italy

Roda JC Ring 2P
6466 NH Kerkrade
Openingstijden Dagelijks open vanaf 12:00 Prijs Zie roze websitebutton voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Ruik je ook het voorjaar met zon, de verse blaadjes aan de bomen en de mooi ruikende bloemen? Wij worden hier wel weer heel erg blij van! In onze Uitagenda is weer volop te lezen wat je kunt ondernemen in de Lente!

Lente-inspiratie!