Bie JantjeTerug naar het overzicht

Bij dit restaurant staat niet alleen veel lekkers op de kaart, je hebt er ook een prachtig uitzicht!
Restaurant Jantje zag eens pruimen hangen is de ideale locatie om lekker te genieten van wat het bourgondische Limburg te bieden heeft.

Door de ligging bovenop de Gulperberg, kan je een bezoek aan dit restaurant gemakkelijk combineren met een lekkere wandeling of fietstocht. Het restaurant is gezellig ingericht en rondom het restaurant ligt een royaal terras waar je samen met je kinderen van een schitterend panoramisch uitzicht kunnen genieten.

Voor de kleintjes is er een grote speeltuin met allerlei speeltoestellen aanwezig. Ook hebben ze verschillende boevengerechtjes op de kaart staan voor kinderen. Je kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch, een heerlijk diner, maar ook om gezellig te borrelen of koffie met Limburgse vlaai te drinken. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

TIP: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

Jantje zag eens pruimen hangen

Berghem 1
6271 NP Gulpen
Openingstijden Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Alweer een hele week op school zit erop hier in onze regio! En sommige zijn deze week van start gegaan. Nieuw schooljaar betekend ook tijd voor nieuwe uitdagingen! Heb jij al een tof (sport)clubje uitgekozen? Check snel de themapagina 'Clubjes'

Themapagina Clubjes.