Een frisse start? Dit zijn onze back to school tips!

2 september 2023
Na een aantal heerlijke vrije weken gaat het nieuwe schooljaar toch echt van start... Met deze leuke clubjes en evenementen begin jij het jaar in ieder geval goed! Pak maar vast je agenda, hier komen de tips!
Back to school!

Clubjes in Zwolle

Zoveel leuke clubjes in en om Zwolle!
Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, yoga, musicalles, zwemles, honkbal en nog veel meer Zwolle! Hier vind je een overzicht van leuke clubjes en verenigingen. Zo is er altijd een clubje dat bij jouw kind past en houdt onze uitagenda in de gaten voor proeflessen of andere acitviteiten!

Shop de nieuwe collectie!

Vind hier de leukste kinderkleding, kinderschoenen, speelgoed, kinderboeken, boerderijwinkels, tassen, meubels en ijsjes rondom Zwolle. De grote ketens ken jezelf vast wel, wij verzamelen juist de unieke adresjes voor je! En wij zijn ook fan van duurzaamheid, daarom ook 2e hands winkeltjes met volop leuke kleding en spullen voor kids!

Ontdek de wereld van jumpen!

Jump, Jump, Jump, ontdek de wereld van trampolinespringen bij Funzone in Zwolle. Dit trampolinepark biedt diverse soorten trampolines, dodgeball, aeroball, slam dunk aan. Ook heb je speciale tijden voor leeftijden en jumprangers!

Theater- musicalles Zwolle

Kom naar Jeugdtheaterschool Zwolle. Samen spelen, samen maken. Zij geven lessen in de podiumkunsten (theater & musical) aan kinderen en jongeren van 8 t/m 21 jaar en er zijn verschillende leslocaties in en om Zwolle.


Fibby Zwemclub 2+

Te jong voor zwemles, maar wel aan de slag met zelfredzaamheid? In 8 lessen gaan wij met jouw kind (2+) spelenderwijs aan de slag met zelfredzaamheid? TIP op woensdag of vrijdag gratis proefles! 

Proefles Telekids

Telekids Musicalschool / RTL Talent Academy.
Zingen, dansen en acteren voor iedereen van 4 t/m 18 jaar! Haal het beste uit jezelf en schrijf je in op de musicalschool in Zwolle! Schrijf je nu in


4 bijzondere tips om in je agenda te noteren!


Stadsfestival Zwolle | Hanze familiedag

Woe 6 september is er de Hanze Familiedag. Een gevarieerd programma met workshops en voorstellingen op het Grote Kerkplein, biedt kinderen een ruimte om te kunnen spelen, dansen, luisteren, zingen, vertellen en leren.

Paardenfans opgelet!

Ze knielen, springen over vuur en willen met je op de foto… Op 17 sept neem je een kijkje achter de schermen tijdens het nieuwe event ‘EN… ACTIE’ van Media Horses International met braderie én spectaculaire show met filmpaarden!


C.I.C.K Open dag

De Open dag van C.I.C.K. Cultuurschool en De Zwolse Muziekschool is op 9 september.
Ze hebben workshops Musical en Theater, je kan alle instrumenten uitproberen en er is een workshop voor peuters en kleuters.


Molencaten Ruiterdag

Kom zaterdag 14 oktober naar de Molecaten Ruiterdag in Hattem en ontdek 'kids playa'! Met speeltoestellen en super leuke kinderactiviteiten. Naast natuurlijk de springende paarden in het bos. Favoriet van onze kids!


Nieuw op Kidsproof | Safari kinderfeestje

Bij Artibor is je partijtje zeker een uniek feest! Ga met een echte safari Land Rover het bos in en speel samen stoere outdoor spellen. Zoals tokkelen aan de kabelbaan, een reuzenkatapult bouwen en een speurtocht.


Quest junior

Wat geef je een nieuwsgierig kind cadeau? Wij weten het wel! Namelijk elke week 44 pagina’s vol antwoorden op hun steengoeie vragen, waarop je zelf vaak ook geen antwoord hebt. In begrijpelijke taal en vol humor, mooie foto’s en strips


Handig!

Luchbox inspiratie

Nu de kinderen weer naar school gaan, mogen de broodtrommeltjes weer gevuld worden! Het lijkt heel wat werk, maar met de juiste tips maak je al snel een superleuke lunchbox om mee te nemen naar school!

Nog meer toffe kidsproof eropuit tips? Check onderstaande button! Naar de website