7x Heerlijk koel spelen en beleven in de zomer rondom Zwolle!

8 juni 2023
Met deze warme zomer voor de boeg hebben wij 7 fijne plekken opgezocht waar je deze zomer lekker kan koel kan spelen, beleven en ontdekken! Check ze hieronder...en hebben wij er eentje gemist? Laat het ons het weten!
Waterspeelplaats Drentse Koe

Waterspeelplaats Drentse Koe

Bij de Drentse Koe kan je verkoeling zoeken tijdens de hete zomer in de waterspeelplaats. Kinderen kunnen lekker spelen en zich heel lang vermaken in de waterspeelplaats.De waterspeelplaats bevindt zich in de voormalige koeienstal en is een combinatie van een Spray Park en manuele waterspeeltoestellen. Door het unieke design van de toestellen, passen ze geheel in het thema van de boerderij. De waterspeelplaats is dus géén zwembad en vanuit dat oogpunt veilig voor kleine kinderen. Vergeet niet zwemkleding en een handdoek mee te nemen! en sluit af met een heerlijk koel ambachtelijke ijsje! 


Bakkerij Museum Hattem

Deze zomer lang mag de jeugd op zaterdag en in de vakanties tussen 10:00 en 16:00 uur onder begeleiding van de bakker een eigen gevulde koek bakken. Ik hoor je denken? Een koele speelplek? Jazeker, het museum bevind zich voor een groot gedeelte onder de grond...lekker koel, leuk en leerzaam dus! Veel plezier!Doepark De Nooterhof

Ondanks dat het buiten is, is er op veel plekken schaduw te vinden en het water is heerlijk verkoelend. Let wel even op! Doepark de Nooterhof gaat nu open dankzij vrijwillgers, check de openingstijden van te voren.

De Flierefluiter

Op deze heerlijke speelboerderij bevindt zich ook een fijn zwembad waar je heerlijk even kunt afkoelen! Veel schaduwplekken en speelplezier voor een hele dag!


Bibliotheek De Stadkamer centrum

De Stadkamer en de huiskamer in de stadkamer zijn heerlijk koel! Samen boeken uitzoeken (alvast) voor de vakantie, de kids kunnen lekker spelen en de huiskamer serveert ijskoffie. Een fijne plek om even af te koelen en om op te laden!Bioscoop Pathe

Bij Pathe Zwolle is het altijd aangenaam qua temperatuur. Niet te warm en niet te koud! Deze zomer kan je samen met de kids, je laten onderdompelen in de kleurrijke wereld van actie, avontuur en plezier. Dat kan met de nieuwste films bij Pathé Zwolle! Zoals Pieter Konijn.

Mens & Kinders

Niet alleen een fijne plek voor ons ouders, maar ook voor de kinderen op te spelen in de gymzaal die voorzien is van airco! 
Dus hop! Lekker afkoelen en spelen!

Tip! Sommige indoor speeltuinen zijn ook met airco! of lees onze spetterende openluchtbaden blog! Naar de website