5x Nieuwjaarsduiken rondom Zwolle! Gaan jullie spetterend het nieuwe jaar in?

19 december 2019
Gaan jullie spetterend het nieuwe jaar in? Houdt jullie gezin van een uitdaging en een lekkere plons? Of zijn jullie meer van het kijken naar deze stoere bikkels? Wij hebben een aantal rondom zwolle voor je verzameld! Benieuwd? Check hieronder hoe, wat, waar en wanneer!
Nieuwjaarsduik Zwolle Milligerplas
Op 1 januari is voor hen de vijfde editie van de jaarlijkse Nieuwjaarsduik in Stadshagen. Het hele evenement duurt van ongeveer 10.30 tot 13.30 uur. Het eerste uur kunnen deelnemers en publiek zich voorbereiden. De duik is om 11.00 uur. Aanmelden hoeft niet! Klik op de link voor meer info!

Nieuwjaarsduik Dalfsen
Op 1 januari 2020 om 14.00 uur gaat het weer gebeuren: de Nieuwjaarsduik bij Bellingeweer! Dit wordt de vijfde editie, de Nieuwjaarsduik Dalfsen is daarmee een echte traditie in ons dorp geworden. Klik op de link voor meer info!

Nieuwjaarsduik Nieuwleusen
1 Januari wordt er weer een nieuwjaarsduik georganiseerd. Doe mee voor 10 euro of laat je je sponseren. Het geld is voor de kinderen van kansarme gezinnen in Medgidia. We bieden hen een prachtige vakantieweek aan. Start om 14.00 uur. Klik op de link voor meer info!

Nieuwjaarsduik Lemeleveld
Op 1 januari is het weer zover... Dan gaat Lemelerveld het nieuwe jaar spetterend in tijdens de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik. De duik wordt gehouden in natuurzwembad Heidepark. Doe vanaf 13.00 uur mee met de opzwepende warming up, maak vanaf 14.00 uur een frisse start van het nieuwe jaar en kom na de duik bij met een lekkere kop warme erwtensoep of een drankje. Klik op de link voor meer info!

Nieuwjaarsduik Dedemsvaart
De jaarlijkse Nieuwjaarsduik in Dedemsvaart. Ook op 1 januari 2020 is het weer zover en duiken tientallen liefhebbers het water van De Kotermeerstal in. Om klokslag 12:00 uur is het startschot en voorafgaand wordt er een warming-up verzorgd en een warme drank voor de deelnemers en toeschouwers.