Paardenliefhebbers opgelet! Molecaten ruiterdag komt eraan met veel Kidsproof activiteiten!

7 september 2023
Landgoed Molecaten in Hattem is op zaterdag 14 oktober 2023 het prachtige decor van de jaarlijkse Molecaten Ruiterdag en met heel veel leuke kidsproof activiteiten voor de kids!
Molencaten Ruiterdag 2023
Pak je agenda er maar even bij, want op zaterdag 14 oktober is 'Hattem Playa’ het middelpunt van de Molecaten Ruiterdag. Vanaf deze plek kun je genieten van bijna 200 paarden en hun ruiters die door het oude natuurzwembad van Hattem galopperen. Niet alleen vind je er horecagelegenheden en het VIP-gedeelte. In de middag is er livemuziek met Trio Concordia en na afloop van het sportieve programma kunnen bezoekers een leuke show bijwonen. Op ‘Hattem Playa’, bij het oude natuurzwembad aan de Randweg in Hattem, vind je een gezellig horecaplein. Op de wandelroute van de crosscountry zijn nog meer horecapunten.


Deelnemende foodtrucks in 2023:

  • Zwolsch Friethuys
  • Dirk Poffers
  • Henri Bloem wijnen
  • Bar Biga
  • Crispy Chicken
  • Tostibus

In 2023 is het mogelijk om bij alle horecapunten te pinnen of contant af te rekenen, er is geen muntverkoop meer.Kids Playa op Molecaten Ruiterdag

De allerjongste bezoekers kunnen de hele dag terecht bij ‘Kids Playa’. Dit afgebakende terrein is een nieuwe onderdeel van ‘Hattem Playa’ en bevat een springkussen, schmincken, mini cross baan met stokpaarden en andere toffe kinderactiviteiten, verzorgd door het animatieteam van hoofdsponsor Molecaten Campings & Vakantieparken. Kids Playa is er vanaf 09:00 tot 18:00 uur. Mascottes Molly & Caatje van Molecaten Vakantieparken zijn aanwezig om 12.00 en om 15.00 uur

Molencaten ruiterdag


Gratis te bezoeken

De Molecaten Ruiterdag wordt al decennialang georganiseerd door rijvereniging Hippisch Hattem en is gratis toegankelijk. Ook honden zijn welkom, mits aangelijnd. Voor het parkeren van auto’s van bezoekers aan de Eliselaan vraagt de organisatie een kleine bijdrage.

Zien wij jullie daar? Meer info vind je via de roze website button!

Foto's: Sanne Edelijn Naar de website