Top 6x de lekkerste ijsjes rondom Zwolle

21 maart 2022
Wij hebben 6x de lekkerste ijssalons, voor deze zomer, voor je op een rij gezet! Uiteraard allemaal in en om Zwolle! Oh en twee waar de kids ook nog heerlijk kunnen spelen!
Onze tweeling bij IJssalon Salute
IJssalon Talamini
Talamini in Zwolle is een zeer smaakvol en zonnig ingerichte ijssalon waar je naast een heerlijk ijsje, ook gezellig kunt eten en loungen met een Italiaans focaccia-broodje.
Goed om te weten! Al het fruit ijs is allergenen vrij, heeft geen gluten en lactose!

Talamini Zwolle

IJssalon Salute
Salute bereidt elke dag vers Italiaans schepijs in meer dan 40 smaken. Daarnaast hebben ze elke week een "limited edition" zoals caramel-zeezout, Limoncello, Rabarber en nog veel meer bijzondere ijssmaken! Fijne van deze plek is dat, dat je naast hun eigen terras, ook even van je ijsje kunt smullen aan de gracht!

Salute Zwolle

IJscowd Hattem
Bij ijsboerderij IJscowd in Hattem kan je samen met de kids het hele jaar terecht voor heerlijk ambachtelijk roomijs en mooie streekproducten.Voor het maken van het ijs gebruiken zij verse melk van hun koeien op de boerderij. 
Nu je er toch bent, de kids kunnen even heerlijk spelen en kijkje nemen bij de boederij dieren!

IJscowd Hattem

IJssalon Tutti Gelati
Wat maakt het ijs van Tutti Gelati zo bijzonder? De perfecte smaak door het gebruik van ingrediënten die altijd puur en vers zijn. Proef Italië in de sfeer van Hattem. Het zijn hun producten die door de perfecte smaak zorgen voor een onvergetelijke sensatie op de markt in Hattem tussen de prachtige historische panden!

IJssalon Ekkelenkamp
Op drukke zomerse dagen trekt heel (toeristisch) Ommen en omgeving uit voor een heerlijk soft- of schepijsje van Ekkelenkamp. Niet zo gek want de ijsjes van ijssalon Ekkelenkamp zijn een van de lekkerste ijsjes uit de hele regio. Uniek is dat alle ijsjes in de ijssalon worden bereid naar eigen recept. De ijssalon is daarnaast één van de grootste ijssalons van heel Nederland.

IJs vreugdehoeve Zwolle

De Vreugdehoeve Zwolle
Kids kunnen bij de schaapjes kijken en met het mooie weer een heerlijk ambachtelijk ijsje halen! Hun ijs wordt gemaakt van biologische, volle schapenmelk. Doordat het vetpercentage in schapenmelk hoog is, is er verder weinig room nodig om heerlijk romige ijs te maken.Voor de verschillende smaken gebruiken zij graag pure ingrediënten, en dus geen smaakpasta’s. Groot terras en de kinderen kunnen fijn spelen in de speelweide! met schommels, spinrgkussen, glijbaan, zandbak en nog veel meer leuks! 


TIP! ben je opzoek naar een leuke plek om je kids te spelen of lekker ergens uit-eten te gaan, check al onze rubrieken op Kidsproof Zwolle! Naar de website