• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Wandelen en SpelenTerug naar het overzicht

In de uiterwaarden van de IJssel een bezoekerscentrum, natuurbad, brasserie en waterspeelplek
Bijzonder mooi en fijn plekje midden in de Uiterwaarden tussen Olst en Wijhe. Je hebt hier behalve een fijn terras alles voor een goede middag vermaak met het hele gezin. In het infocentrum staan leuke maquettes van de omgeving, educatief en interactief.

Het Infocentrum IJssel Den Nul is natuurlijk gelegen op een fantastische locatie langs de IJssel aan de rand van het natuurontwikkelingsgebied de Duursche Waarden. De boomgaard van het Infocentrum, waterspeelplaats en drijfbrug sluiten aan op de spannende en struin wandelroutes (3 routes) in de waterrijke omgeving van de uiterwaarden langs de IJssel. De wandelroutes variëren van 1,5 kilometer tot 5 kilometer.

Brasserie op Duur

Grenzend aan dit infocentrum vind je Brasserie Op Duur. Het uitzicht is heel bijzonder. Als het mooi weer is komen er zwemmers (natuurbad De Lange Kolk) voorbij zwemmen en kinderen kunnen zich uitleven in de naast het terras gelegen waterspeeltuin en drijfbrug.

Wil je meer weten over Brasserie Op Duur of Infocentrum IJssel? Klik op de roze website button.

TIP! Maakt niet uit in welk jaargetijde, maar doe laarzen aan! :)

Informatiecentrum Den Nul

Rijksstraatweg 109
8121 SR Den Nul
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in en om Zwolle

Zomervakantie in en om Zwolle

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes hier