Maisdoolhof & Blote VoetenTerug naar het overzicht

Hier heb je geen last van verveling, hier kom je tijd te kort op een dag! Speuren, spelen, en nog meer!
Wij worden hier heel blij van om naar toe te gaan. Het hele gezin kan zich er echt uren vermaken van jong tot oud! Behalve het maisdoolhof en het blote voeten pad zijn er nog meer activiteiten die hier worden aangeboden. Sommige wel tegen extra betaling. Volop keuze dus!

Maisdoolhof

Er is maar liefst 3 hectare aan maisdoolhof. Er zijn 3 verschillende levels zelfs, beginner, middelmatig, moeilijk. Heerlijk met het hele gezin dwalen tussen het hoge mais en proberen de uitgang te vinden. Wij deden een wedstrijdje om te zien wie er het snelste de uitgang kon vinden!

Voel het met je voeten

Op het blote voetenpad word je uitgedaagd om te klauteren, te voelen én vieze voeten te krijgen. Het pad is maar lieft 1000 meter lang! Rondom de maisdoolhoven ligt het Blote Voetenpad. Neem schone kleren én een handdoek mee, want dit blote voetenpad daagt je uit om nat te worden!
Houd jij het liever droog? Dat kan natuurlijk ook! De spannende onderdelen kunnen ontweken worden, waardoor het pad ook geschikt is om met een rolstoel of wandelwagen te ontdekken. Let op, het is wel een graspad. Het pad heeft trouwens een verhaal, benieuwd of jij het kan ontdekken!

Speelterrein

Ook rondom de doolhoven kan je je prima vermaken. Speel met water en zand in onze grote zandbak; rij een rondje over de skelterbaan en steek het water over op de touwbrug.

Boogschieten

Heb jij altijd al eens willen boogschieten, maar is het er nog nooit van gekomen? Grijp je kans en leer de fijne kneepjes van het boogschieten.

Wandklimmen

Benieuwd hoe het doolhof er van bovenaf uit ziet? Ga dan klimmen op de klimwand! Vakkundig gezekerd én begeleid door een instructeur klim je omhoog. Voldoende uitdaging voor de beginnende klimmer maar ook zeker voor sportievelingen met meer ervaring!

En natuurlijk alles in het zicht van het terras! Laten we hopen dat de zon schijnt!

Kickbike Route

Wil je meer van de omgeving zien? Ga actief op weg op een echte Kickbike! Steppen: maar dan stoer. Uiteraard krijg je een kaart mee waarmee je het achterland van Blokzijl kan gaan verkennen.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

Maisdoolhof & Blote Voetenpad Blokzijl

Uiterdijkenweg 59
8372 VL Baarlo (OV) nabij Blokzijl
Openingstijden ma t/m di 10:00 tot 16:00 uur
woe t/m zon 10:00 tot 18:00 uur
Prijs 0 - 3 jaar gratis
4 jaar en ouder € 5,00 p.p.
Meerprijs wandklimmen & boogschieten woensdag - zondag + € 4,50 p.p.
Meerprijs Huur kickbike (step) met route + € 8,50 p.p.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!