icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120

Netl de Wildste TuinTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Natuurspeeltuin de Wildste Tuin
Dit is tof! Kinderen kunnen vrij spelen en ontdekken in de grote speeltuin van Netl Wildste Tuin. Balanceren op boomstammen, klimmen en klauteren op apentouwen en ander speeltuig, verstoppen in bamboejungle, racen op de kabelbaan en lekker glijden van de modderglijbaan! Tevens is er een lekker strandje om in af te koelen!

Natuurlijk bewegen, natuurlijk leren, natuurlijk gezond.Trek ze vooral niet hun mooiste kleren aan, want de kids worden hier natuurlijk vies en nat! Een plek waar ruimte om zelf te ontdekken voorop staat. Naar buiten, waar grote en kleine kinderen zelf het avontuur in kunnen stappen, of al samenwerkend op ontdekkingsreis gaan. Tevens kun je bij Netl lunchen en dineren. Kortom een compleet dagje vermaak!

Nieuwsgierig geworden wat je bij Netl de Wildste Tuin nog meer kan doen? Klik dan op de "paarse button".

Netl de Wildste Tuin

Leemringweg 19
8317 RD Kraggenburg
Openingstijden Netl de Wildste Tuin is alle dagen open vanaf 10:00 uur tot zonsondergang. Prijs Dagticket is 7,50 euro.Kinderen tot 2 jaar gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Oktober, bijna Halloween

Oktober, bijna Halloween

De maand Oktober is van start! Met een halloween aan het einde van de maand hebben wij natuurlijk weer de leukste knutsels tips voor je!

Halloween DIY