Zwembad de VrolijkheidTerug naar het overzicht

Spetter, pieter, pater, bij zwembad De Vrolijkheid in het water!
Zoveel leuk zwemaanbod bij zwembad De Vrolijkheid. Van vrijzwemmen, lekker ravotten op de speelmaterialen in het water, ontspannen aan de kant of glijden van de glijbaan. Het kan allemaal bij De Vrolijkheid.

Het zwembad heeft een recreatiebad in speelse vormen met onder andere een glijbaan, whirlpools, wildwater kreek en een klimmuur. Apart peuterbad van /- 31 graden, een 8-baans wedstrijdbad, een 6-baans wedstrijdbad met beweegbare bodem, twee duikplanken en een duikkuil van 3,8 meter diep.

Naast vrijzwemmen organiseert het zwembad samen met Optisport ook andere leuke zwemactiviteiten waaronder ook zwemlessen en kinderfeestjes.

Klik op de "roze" button voor website van zwembad De Vrolijkheid.

Zwembad De Vrolijkheid

Ossenkamp 7
8024 AG Zwolle
Openingstijden Voor een volledig en compleet overzicht per dag, klik op de "paarse" button. Prijs Vrijzwemmen Zwembad bad tot 3 jaar Gratis Zwembad tot 18 jaar € 5,00 Zwembad volwassenen € 6,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit met de bus in de vakantie!

Eropuit met de bus in de vakantie!

Onze kinderen vinden de bus echt fantastisch. Die van jou ook? Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met een bushalte in de buurt.

Ontdek ze hier