VogelverwenmiddagTerug naar het overzicht

woensdag 25 januari
Woensdagmiddag 25 januari bij Bezoekerscentrum De Wheem de kindermiddag.
Woensdagmiddag 25 januari organiseert Landschap Overijssel bij Bezoekerscentrum De Wheem de kindermiddag ‘Vogelverwenmiddag’. Kinderen leren wat vogels in de winter lekker vinden en natuurlijk gaan ze die winterhapjes maken voor de vogels. De middag begint om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Wanneer voer je vogels bij? Wat is de beste plek voor een vogelsnack? Wat eten vogels en hoe kunnen we ze verwennen door lekkere hapjes voor ze neer te hangen. Dit leer je allemaal tijdens deze Vogelverwenmiddag. We gaan bijvoorbeeld een snoepketting voor vogels maken die je daarna in je tuin op kunt hangen. En? Welke vogels zie jij allemaal op je lekkere snack af komen? Ga thuis lekker warm achter het raam zitten en kijk naar de vogeltjes die ervan komen smullen. Ze zijn blij met je!

Wanneer
We organiseren de kinderactiviteit op 25 januari 2023. De middag begint om 14.30. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

De excursie gaat door bij minimaal 4 kinderen.
Ouders kunnen hun kinderen brengen om 14.30 uur en ophalen om 16.30 uur.
Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem contact met ons op en onze collega's helpen je graag met je aanmelding - 0529 - 40 17 31 of per mail info@landschapoverijssel.nl
Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst.
Kosten per kind: €3,-

Bezoekerscentrum De Wheem

Oud Avereest 22
7707 PN Balkbrug
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente uitjes in en om Zwolle!

Lente uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!