Ontdek het MakersfestivalTerug naar het overzicht

zaterdag 18 maart
Aanmelden kan vanaf nu! | Kom uitvinden op het Makersfestival Zwolle!
Zelf een robot in elkaar solderen? Glas snijden? Of je eigen ontwerp 3D-printen? Kom dan op zaterdag 18 maart naar de allereerste editie van het Makersfestival Zwolle! Hét festival voor ontdekkers van 8 tot 88 jaar op het voormalige Philipsterrein. Voor iedereen die iets (of niets!) heeft met techniek, slimme innovaties en grappige uitvindingen.

Wat kun je doen?
Op het Makersfestival kun je van alles doen en zien wat te maken heeft met techniek én hightech ontdekkingen! Tijdens het festival kun je aanschuiven bij workshops, zelf ‘maken’ of je laten verwonderen. Veel deelnemers zijn lokale makers en bedrijven uit de regio Zwolle. 

Voor wie?
Op het Makersfestival kunnen vooral kinderen en jongeren van 8 tot 18 ontdekken hoe leuk techniek en innovatie is. Maar ook voor vaders en moeders, opa’s en oma’s is er genoeg uit te vinden. En goed nieuws: het is gratis! Het is wel nodig om je aan te melden via onze website en bij de ingang checken wij je coronatoegangsbewijs.

Waar?
Het Makersfestival vindt plaats op het voormalige Philipsterrein, Ceintuurbaan 15 in Zwolle. Klik op de roze website button en kijk op hun website voor de routebeschrijving.

Makerfestival Zwolle

Philipsterrein, Ceintuurbaan 15
Zwolle
Openingstijden Zaterdag 18 maart van 11.00 tot 16.00 uur Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Uitgelicht

Het worden TOP weekenden!

Het worden TOP weekenden!

Wat een heerlijke tijd is dit! Veel vrije dagen, dus veel tijd om met je kids eropuit te gaan!

Nieuwsgierig naar de uittips? Lees de leukste tips met Pinksteren.

Bekijk ze hier