Koningsdag Park EekhoutTerug naar het overzicht

Oranjepret bij Park Eekhout! Een Koningsdag vol kinderactiviteiten en gezelligheid!
Heb je zin in een dag vol muziek, theater, dans en nog veel meer? Kom dan op Koningsdag (maandag 27 april a.s.) naar Oranjepret in park Eekhout! Hier wordt voor het 9e jaar op rij hét sfeervolle kinder- en familiefeest georganiseerd.


Kleedjesmarkt

Ook dit jaar heeft Stichting Oranjepret een geweldig, gratis toegankelijk programma weten te organiseren met allerlei activiteiten voor kinderen. Het officiële programma wordt om 12.00 uur feestelijk en muzikaal geopend. Activiteiten voor kinderen Vanaf 11.00 uur kunnen kinderen met hun eigen waar in het park terecht voor de welbekende kleedjesmarkt.


Voorstellingen en optredens

Vanaf 12.30 zijn er diverse optredens en workshops in het park en de aangrenzende dierenweide met onder andere de voorstelling ‘Golfje zoekt de zee’ door KRIJT, een poppenshow door Trollemor en een prachtige zeepbellenshow door Bubblusion. Maak je eigen schilderij met ‘Fiets je schilderij’ van de Reizende Fabriek, kom spelen op de TakkeKnikkerbaan en laat je verbazen door de goochelacts van Magic John.


Familie Oranjepret

Oranjepret is voor de hele familie Oranjepret is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geweldig evenement voor jonge gezinnen in Zwolle en omstreken. Het stadspark is overzichtelijk en ligt net buiten de drukte van de binnenstad. De gemoedelijke sfeer, het gevarieerde activiteitenaanbod, diverse zitplekken om even te relaxen en lekkere hapjes en drankjes maken Oranjepret tot een waar familiefeest.

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Klik op de roze website button.

Tip! Zij zoeken nog vrijwillgers!

Park Eekhout

Burgemeester van Roijensingel 4
8011 CS Zwolle
Openingstijden Vanaf 11.00 uur kleedjesmarkt
27 april 2020
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

JIPPIE! Dé scholen zijn weer begonnen! Wij wensen alle kinderen heel veel plezier!
Ontdek snel de leuke blogtips en activiteiten!

Blog tips