10x de leukste uitjes als het regent in de zomervakantie!

1 augustus 2023
Jeetje wat een regenachtig weer deze zomervakantie! Omdat we niet de hele dag binnen willen zitten hebben we 10 toffe binnen-zomervakantie-uitjes voor je op een rijtje gezet!
Leuke uitjes voor als het regent tijdens de zomervakantie!

The Game Box

The Game Box in Den Bosch, ken jij hem al? In deze Arcadehal vind je de nieuwste games en coolste arrangementen voor het hele gezin. Leuk om samen te doen, lekker binnen maar toch actief!

Bowling in de Maaspoort

Wie houdt er nu niet van bowlen! Gegarandeerd plezier voor het hele gezin/familie! Elke woensdag- en vrijdagmiddag is er een speciale kindermiddag met discobowlen, een flitsende lichtshow en leuke muziek.

Glow in the dark Minigolf bij Sportiom

Zo tof om samen met je kids te proberen om een hole-in-one te slaan! Dus ga de uitadaging aan op de 18 holes Minigolfbaan van Sportiom Den Bosch. Van een eenvoudige hole tot holes met een lift of een looping! En wist je al dat de baan glow in the dark is? gaaf!

Zwemmen in Oss

De zomervakantie staat meestal in het teken van veel zwemmen! En dit kan natuurlijk ook gewoon lekker in een binnenzwemnbad. Bij Golfslagbad Oss, een kleine 20 minuten van Den Bosch, beleef je volop speel- en waterplezier! Ga van een van de gave glijbanen, duik in de hoge golven of maak kennis met water bij het peuterbad.

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin is natuurlijk altijd een goed idee als het buiten nat weer is. Gelukkig zijn er in en rondom Den Bosch genoeg indoorspeelparadijzen waar de kids lekker kunnen uitrazen. Ontdek ze allemaal!

Knutselen in het Museum

Tijdens de schoolvakantie zijn er altijd toffe (gratis) workshops voor kinderen in het Design Museum en in Het Noordbrabants Museum. Onder begeleiding van een knutseldocent gaan ze aan de slag met de leukste en mooiste creaties! Aanrader!

Samen een filmpje pakken

Een bezoek aan Kinepolis Den Bosch is altijd een feestje. Zak lekker weg in de luxe stoelen en geniet van de toffe films op een megascherm! Deze zomervakantie is er een gigantisch filmaanbod voor het hele gezin. Ps: éxtra voordelig met het familieticket!

Naar het Circus!

Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling “Entrée!”. Een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Dit jaar heeft één van de artiesten een wel hele spannende act ingestudeerd. In deze vrolijke voorstelling zie je de meest knappe kunsten, word je verrast en zal je worden aangemoedigd om ook zelf aan de slag te gaan. Alleen kijken naar een voorstelling zit er bij Circus Snor namelijk niet in. :)

Bezoek een kasteel

Kasteel Ammersoyen en Kasteel Heeswijk zijn deze zomervakantie een goede plek om te vertoeven met je gezin! je kunt een toffe speurtocht doen door een van de kastelen of doe mee met een van de vele éxtra activitieten die ze organsieren tijdens de schoolvakanties.

Jumpen!

Leef je uit op de trampolines van Jumpsquare Veghel! Raak jij ook verslaafd aan deze hype? Springen bij Jumpsquare Veghel is de ultieme combinatie tussen sporten en plezier maken in een stoere setting. Leef je uit in de freestyle area, de BigAirBag area, High Performance area, Dodge/Basketball area en de twee Foampit area’s. Trampoline springen is voor kids vanaf 6 jaar. Voor kids tussen de 2 en 5 jaar is er de speciale Mini-Jump!

Gelukkig is er nog meer dan genoeg te bleven deze zomervakantie, ook als het regent! Neem nog even een kijkje in onze bomvolle Uitagenda voor nog meer inspiratie!

Veel plezier!

~ Carlijn ~