icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
UITAGENDA
Uitagenda

UITAGENDA

De leukste uitjes in en om Den Bosch! Onze UITAGENDA staat altijd vól met leuke activiteiten die je op een specifieke datum kunt doen!

ps. Check i.v.m. de huidige maatregelen rondom het coronavirus ook altijd de website van de organiserende partij.

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 72 resultaten
Pagina: 123
totaal 72 resultaten
Pagina: 123

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Den Bosch!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Den Bosch: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught

Op Kidsproof Den Bosch vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)