Feestje in de natuurTerug naar het overzicht

Het Groene Huis heeft supercoole kinderfeestjes. Lekker buiten actieve spelletjes spelen én leerzaam!
Ben je jarig of wil je zomaar een middag met je groep van de BSO op avontuur? Bij het Groene huis op Landgoed Schothorst valt heel veel te beleven met drie superleuke activiteitenroutes in de natuur! De routes duren ongeveer 2 tot 3 uur. Voor thuis of op de BSO zijn er extra knutsel opdrachten. En fijn: er is een korte voorbereidingstijd voor de begeleiders.

De routes zijn onwijs leuk en uitdagend (en daarnaast stiekem ook nog leerzaam …), laagdrempelig in gebruik en het hele jaar door te gebruiken. Bij de activiteitenroute hoort een tas met handleiding die je kunt reserveren.
 
Op zoek naar het nest van uil
Kinderen van 4 tot 7 jaar gaan samen met eekhoorn en andere bewoners van het landgoed spelenderwijs de piepjonge bosuil helpen zijn nest terug te vinden.

Hoe overleef ik Landgoed Schothorst? 
Kinderen van 8 tot 12 jaar gaan op survival. Ze gaan op expeditie en gaan het avontuur aan om op het Landgoed te overleven. Zo komen ze bijvoorbeeld veel te weten over het gebruik van natuurlijke energie.

Bor en de wolven
Kinderen van 4 tot 7 jaar of van 8 tot 12 jaar gaan spelletjes doen die passen in een spannende verhaal. De kinderen hebben invloed op het verloop van het verhaal. Door punten te winnen met de spelletjes, kunnen zij schapen uit de klauwen van de wolf houden. 

Kosten van de kinderfeestje zijn € 25,00
Svp contant betalen bij het afhalen van de tas.

Voor meer info of om het feestje te reserveren klik op de roze button.

Tip: op landgoed Schothorst kun je heerlijk spelen in de natuurspeeltuin

Het Groene Huis / CNME

Schothorsterlaan 21
3822 NA Amersfoort
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De nieuwste lockdown tips

De nieuwste lockdown tips

Na al die maanden lockdown komen er nog steeds elke week nieuwe coronaproof uitjes en lente inspiratie bij op de website. Lees hieronder de nieuwste tips!

Naar de tips