Kinderfeestje in het museumTerug naar het overzicht

In het Mondriaanhuis kun je terecht voor een bijzonder en creatief kinderfeestje in het museum
Is je kind (bijna) jarig en ben je op zoek naar een creatief kinderfeestje? In museum Het Mondriaanhuis in Amersfoort kun je terecht voor een superleuk actief feestje voor kinderen. 

Een museumdocent zorgt voor een leuke middag. Zij zet de jarige in het zonnetje met een leuke attentie en gaat vervolgens met de kinderen de tentoonstelling in het museum bekijken.

Ze leren spelenderwijs van alles over Piet Mondriaan. Daarna mag iedereen als een echte kunstenaar met verf en penseel aan de slag. Het eigen kunstwerk mag na afloop mee naar huis. 

Klik op de roze button voor meer info of om alvast een feestje te reserveren.

Regelmatig worden in de vakanties creatieve kinderworkshops in museum Het Mondriaanhuis georganiseerd. Deze staan in onze uitagenda. 

Het Mondriaanhuis

Kortegracht 11
3811KG Amersfoort
Openingstijden Zie website Prijs €100,- voor max. 10 kinderen vanaf 6 jaar. Dit is inclusief limonade en een koek. De jarige krijgt ook een presentje. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!