Kings & Queens VeenendaalTerug naar het overzicht

Bij Kings & Queens vier je een onvergetelijk kinderfeest met prison island, poolen, pingpong en meer!
Op zoek naar origineel kinderfeest? Vier je kinderfeestje bij Kings & Queens Veenendaal! Dé plek voor een compleet verzorgd feest voor kinderen vanaf 8 jaar. 

Prison Island
Kraak samen met je beste vrienden en vriendinnen codes, ontwijk lasers en scoor zoveel mogelijk punten in Prison Island! Nadat jullie ontsnapt zijn kunnen jullie met zijn allen smullen van een heerlijke verjaardagstaart of een frietje met een kroket, frikandel of kipnuggets aan jullie eigen tafel. 

Er zijn twee Prison Island arrangementen beschikbaar.

Andere activiteiten
Je kunt de arrangementen natuurlijk ook uitbreiden. Al onze activiteiten kun je met elkaar combineren. Laat kinderen bijvoorbeeld kennismaken met poolen, pingpongen of speel een spelletje op de airhockey- of voetbaltafel. Ook kunnen ze een toernooi samenstellen van verschillende activiteiten.

Kings & Queens stelt graag een arrangement voor jou samen voor een onvergetelijk kinderfeest. Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

TIP: Meer actieve uitjes vind je in de rubriek Eropuit!

Kings & Queens Veenendaal

Markt 4
3901 DM Veenendaal
Prijs Voor openingstijden en tarieven, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie