• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Actieve outdoor verjaardagsfeestjes in Amersfoort
Actieve feestjes buiten

Actieve outdoor verjaardagsfeestjes in Amersfoort

Leuke actieve en sportieve kinderfeestjes in de buitenlucht! Bekijk alle outdoor verjaardagsfeestjes in Amersfoort.

Survivalfeestjes, klimfeestjes, paintballen, skaten, mountainbiken en meer stoere feestjes.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 79 resultaten
Pagina: 123
totaal 79 resultaten
Pagina: 123

Actieve buiten feestjes in de regio Amersfoort

Zoek je een sportief outdoor verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter in en om Amersfoort en Gelderse Vallei? Op Kidsproof Amersfoort vind je alle leuke buiten feestjes die lekker actief zijn.

Stoere buiten verjaardagspartijtjes in en om Amersfoort en Gelderse Vallei

Extra stoer zijn feestjes waar je gaat paintballen, lasergamen in een outdoor arena, een survivalfeestje, een mountainbikefeestje in een mountainbike park, een klimfeestje in een klimpark. In en om [3 regionamen] zijn er heel veel stoere outdoor kinderfeestjes!

Feestjes leuk voor alle leeftijden, jongens en meisjes

Gegarandeerd plezier op de verjaardag van je kind: een kinderfeestje of partijtje in de speeltuin, een midgetgolffeestje op een midgetgolfbaan, een voetgolf feestje, een voetbalfeestje, bubbelbal of bubbelvoetbal op een buitenveld, skifeestjes op een outdoor skibaan.

Watersportfeestje in en om Amersfoort en Gelderse Vallei

Kies dan uit de volgende verjaardagsfeestjes in en om Amersfoort en Gelderse Vallei: op een waterbaan leren waterskiën of wakeboarden op je feestje, zwemfeestjes in een buiten zwembad, beachparty, samen varen of kanoën, een surffeestje, supfeestje (suppen) of zeilfeestje. Wat een leuke kinderpartijtjes voor je kind!

De leukste actieve en sportieve feestjes buiten in en om Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen vind je op Kidsproof.nl!