Feest om nooit te vergeten!Terug naar het overzicht

Hieperdepiep Hoera! Bij Theater Cultura geven ze feestjes om nooit meer te vergeten.

Gefeliciteerd! ! Je kind is jarig en dát kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit en vier het bij Cultura. Kies een thema dat bij past bij jouw kind en Cultura zorgt voor een programma op maat. De verschillende thema's check je hieronder! 

Dansfeest
Is jowu kind een echte dans-koning(in)? Dan kun je een heerlijk dansfeest geven. De dansdocente van Cultura leert de kids allerlei leuke damsmoves. Swingen maar!

Theaterfeest
Voor de kids die gek zijn op toneelspelen, is er een theaterfeest. Droom weg als prinses of piraat; tijdens dit feestje kruipen de kids in de rol die zij willen. 

Teken- en schilderfeest
Is jouw kind een ware Picasso? Of gewoon gek op tekenen? Dan kun je ook nog een teken- en schilderfeest kiezen. Schone kleding kan Cultura niet garanderen, maar een mooi kunstwerk wel! Dit kunstwerk mag na afloop van het feest natuurlijk gewoon mee naar huis. 

Wil je meer weten over de verschillende feestjes bij Cultura? Klik dan op de roze button. 

Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Theater cultura

Molenstraat 45
6711 AW Ede
Openingstijden Op afspraak Prijs Check voor de actuele tarieven de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen