• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Onze 6 favoriete terrassen met speel plezier

2 juni 2024
Niets zo lekker als een terras te kunnen pakken als het lekker weer is. Maar waar laat je de kinderen? Bij deze restaurants met terras is dat geen enkel probleem. Hier kunnen ze lekker buiten spelen en heb je geen kind meer aan ze! Een probleem......ze willen niet mee terug naar huis!
Uiteten met kinderen - terras en spelen
Niets zo lekker als met mooi meer een terrasje te pakken.
En nog fijner als de kinderen zich er ook vermaken. Bij deze 6 restaurants is volop ruimte voor speelplezier voor de kinderen. Zij blij, jij blij!

Bar Kantoor in 't Westerpark

Naast de spartelvijver in het Westerpark vind je restaurant Bar Kantoor! Bestel wat (h)eerlijks van de biologische kaart en geniet samen van de mooie omgeving! 

Stadsstrand Kaap

Bij het water, tegen de contouren van Amsterdam en afgeschermd door de bedrijvige ring vind je Kaap Amsterdam. Met stadsstrand en te gek uitzicht over de hoofdstad. Speciaal voor de kids zijn er pannekoeken en oneindig veel limo!

Boothuis bij Watersportcentrum Sloterplas

Ben jij een watersportfan of wil je gewoon even aan de drukke stad ontsnappen? Dan moet je naar Boothuis aan de Sloterplas. Daar heb je een geweldig terras aan het water. Als het lekker weer is kunnen jullie zelfs nog even het water op. Genieten!

Haddock Amsterdam

Kom je lekker buiten banjeren, struinen of voetballen op ’t veldje bij familierestaurant Haddock? En o... parkeren is helemaal gratis!


Café restaurant Polder bij Science Park

Een trendy restaurant gelegen bij het Science Park: Polder. Bij mooi weer kunnen jullie lekker buiten zitten en er is veel ruimte voor kinderen om te spelen. 


Voetjes in het zand bij Pllek

Op het megaterras van Pllek ben je echt even met vakantie. De relaxtheid slaat toe terwijl jij geniet van je drankje. En de kinderen heerlijk spelen in het zand. Hier wil je nooit meer weg...Op zoek naar nog meer kindvriendelijke restaurants? Klik op de roze button. Naar de website