Onze 6 favoriete terrassen met speel plezier

25 april 2022
Niets zo lekker als een terras te kunnen pakken als het lekker weer is. Maar waar laat je de kinderen? Bij deze restaurants met terras is dat geen enkel probleem. Hier kunnen ze lekker buiten spelen en heb je geen kind meer aan ze! Een probleem......ze willen niet mee terug naar huis!
Uiteten met kinderen - terras en spelen
Niets zo lekker als met mooi meer een terrasje te pakken.
En nog fijner als de kinderen zich er ook vermaken. Bij deze 5 restaurants is volop ruimte voor speelplezier voor de kinderen. Zij blij, jij blij!

Poels Up in Amstelveen

Poels Up ligt aan De Poel in Amstelveen. En dat biedt heel veel mogelijkheden. Naast lunchen en bbqen (donderdag tot en met zondag) is er een echt buitenzwembad! Deze ligt in de Poel. Maar je kunt ook een sub huren. Dus verwacht niet een hele gezellige familielunch.....want je kids zie je niet meer ;-)
ps; wel even van te voren reserveren.


Bar Kantoor in 't Westerpark

Naast de spartelvijver in het Westerpark vind je restaurant Bar Kantoor! Bestel wat (h)eerlijks van de biologische kaart en geniet samen van de mooie omgeving!


Cafe de Tropen Oosterpark

Het terras van Café de Tropen is heerlijk wijds, kijkt uit over het Oosterpark en heeft veel ruimte voor kinderen om lekker te spelen.


Op 't terras bij Steiger 4 aan de Sloterplas

Ben je op zoek naar een plekje met schitterend uitzicht? Dan moet je naar Steiger 4 aan de Sloterplas! Daar heb je een geweldig terras aan het water! En ook leukL de kids kunnen hier het water op met een waterfiets. Genieten!

Haddock Amsterdam

Kom je lekker buiten banjeren, struinen of voetballen op ’t veldje bij familierestaurant Haddock? En o... parkeren is helemaal gratis!


Voetjes in het zand bij Pllek

Op het megaterras van Pllek ben je echt even met vakantie. De relaxtheid slaat toe terwijl jij geniet van je drankje. En de kinderen heerlijk spelen in het zand. Hier wil je nooit meer weg...



Op zoek naar nog meer kindvriendelijke restaurants? Bekijk onze uit eten pagina. Naar de website