15x zomervakantie uitjes in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe!

11 juli 2022
Yes, zomervakantie! Zes heerlijke weken geen school… tijd voor leuke dingen! Er is deze zomer weer zoveel te doen in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe. Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met kinderen voor je.
Zomervakantie uitjes 2022
Heerlijk, vakantie! Weer even lekker lang de tijd om met het gezin leuke dingen te doen. In deze blog vind je heel veel inspiratie om er in de vakantie op uit te trekken. In de stad of de natuur, om de hoek of iets verder weg: we verzamelden de leukste uitjes!

Paleis Het Loo- zomerprogramma

Ook voor draken en astronauten

Iedereen is welkom op het leukste tuinfeestje van Nederland op Paleis Het Loo. Tijdens de vernieuwde Prinsen- en Prinsessendagen zijn er shows en activiteiten! Alles staat in het teken van jezelf zijn, dus kom zoals je wil. 
Extra voordelig met gezinskaart >>

Apenheul - NAAAP weken

Ontdek Apenheul met NAAAP

Kom deze zomer naar de na-aap weken van Apenheul! Doe mee met  leuke activiteiten zoals na-aap opdrachten, een speurtocht, knutselen en grappige voorstellingen. NAAAP, het gekke wezen dat in Apenheul woont, neemt je mee!
Lekker na-apen >>

blotevoetenpad-cannenburch

Op stap met een knapzak

Ga deze zomer op stap met een knapzak door het kasteelpark van Kasteel Cannenburch! Gewapend met een speurtocht beantwoorden de kids vragen over het kasteel en de natuur. Onderweg ontdek je ook het blotevoetenpad!
Speur mee >>

zomer  ov campagne

Voordelig op pad met OV

Lekker een dagje op pad met de kids? Ga eropuit met het OV. Het is Summer Sale bij Ervaar het OV! Deze zomer ga je met het hele gezin extra voordelig op pad met de bus en regionale trein. Kinderen reizen in juli en augustus voor maar €1!
Alles over deze actie >>

Ouwehands-ZomerSounds

De natuur roept deze zomer!

Vier de zomer in Ouwehands Dierenpark Rhenen en ontdek wat de dieren jou te vertellen hebben tijdens ZomerSounds. Ga op luisteravontuur met Sterrin Smalbrugge, ontmoet Bamboo Bill of word een expert in dierengeluiden. Daar wil je naar toe! >>

Gigant - zomerfilms - Knor

Kinderfilms bij Gigant

Deze zomer zie je de leukste kinderfilms bij Filmhuis Gigant! Onze aanrader: Knor (6+), de eerste Nederlandse stop-motion film. Of kom naar 2 kleine kleutertjes, Geheim agent Marnie en Shaun het Schaap - Ruimteschaap.
Check het programma >>

Klaterklanken-wraak van lorre

Klaterklanken De Haere

Lekker chillen op Landgoed De Haere en ondertussen genieten van concertjes die overzichtelijk kort zijn. Oók heel leuk voor wie normaal nooit naar een klassiek concert zou gaan. Met peuterconcert, familieconcert en familiewandeling. Tip: hou onze Facebook pagina in de gaten voor een leuke verrassing!
Reserveer alvast een kaartje >>

NJON - Muziekzomer - Kansrijk

Muzikale zomer

Een zomer vol muziek! Van 29 juli t/m 14 augustus kan je weer genieten van bijzondere concerten en voorstellingen tijdens de Muziekzomer Gelderland. We hebben de leukste voorstellingen voor kids op een rijtje gezet. Aanrader! Zo leuk voor kids >>

Kinderkaravaan-apeldoorn-theaterbus

Kinderkaravaan

In de laatste week van de zomervakantie reist de Orpheus KinderKaravaan met de theatervoorstelling “Buurman ondersteboven” door de parken van Apeldoorn. Een voorstelling met een hoop slapstick, live muziek, en vette achterstevoren dansen.
Check de planning >>

Zwemmen in de openlucht

Het grootste buitenbad van Nederland vind je gewoon in Apeldoorn! Met drie verwarmde zwembaden, glijbanen, diverse (water)speeltuinen, midgetgolf en een enorme ligweide is het Boschbad een heerlijk plekje in de zomer. 
Spetterpret >>

sportservice - summer games

Summer Games

Doe met je gezin mee aan de sportieve Summer Games van Sportservice Apeldoorn. Wat kan je allemaal doen? Bosgolf, midgetgolf, kanoën, vlottenbouwen, raften én vrij zwemmen bij Boschbad Apeldoorn. Supercool!
Meld je snel aan >>

flierefluiter raalte - zwembad

Zomer spelen bij Flierefluiter

Tof, toffer, tofst! Wie kent deze tip nog niet? Boerderij De Flierefluiter is een indoor en outdoor speelparadijs met kinderboerderij in Raalte. Een dagje uit voor het hele gezin! Weer of geen weer en met zwembad!
Een hele dag spelen >>

street jump apeldoorn - lasergame

Alle stuiterballen verzamelen

Bij Street Jump Apeldoorn kan je in de vakantie iedere dag losgaan in de jump area's én het nieuwe Airpark. Voor stoere kids onder de 7 is er ook dagelijks een mini-jump. Extra tof: bij elke jumpsessie krijg je een gratis spel lasergame. 
Spring de zomer door >>

Binky - shows

Op bezoek bij Binky

In de zomervakantie kan je elke dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag genieten van Binky en zijn vriendjes tijdens de leuke en leerzame shows. En verder natuurlijk lekker knuffelen met de dieren en eindeloos spelen in de speeltuin! Kom je kijken? >>


9x zomeruitjes met de bus

Neem deze zomer eens de bus! Wij hebben de leukste zomeruitjes met een bushalte in de buurt verzameld. Wist je dat je met de zomerdeals in de zomervakantie extra voordelig met de bus of regionale trein reist? Lekker eropuit!
Onze zomertips >>Laat ons weten hoe het was via apeldoorn@kidsproof.nl of tag ons op instagram!

Fijne zomer!

Liefs,
Patricia

Naar de website