• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Zoveel leuke clubjes in Apeldoorn, Deventer e.o.!
Clubjes

Zoveel leuke clubjes in Apeldoorn, Deventer e.o.!

Een overzicht van leuke clubjes in en om Deventer en Apeldoorn. Creatief, sportief: vind het clubje dat bij jouw kind past. Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, maar ook schermen, musicalles, rugby, circusschool en meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 186 resultaten
Pagina: 123456

Volg Kidsproof Apeldoorn-Deventer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 186 resultaten
Pagina: 123456

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Apeldoorn-Deventer?

In de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Apeldoorn-Deventer heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo!