• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

17x zomeruitjes in en om Apeldoorn, Deventer en Zutphen

8 juli 2024
Yes, (bijna) zomervakantie! Zes heerlijke weken geen school… tijd voor leuke dingen! Er is deze zomer weer zoveel te doen in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe. Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met kinderen voor je.
Zomervakantie uitjes 2024
Heerlijk, vakantie! Weer even lekker lang de tijd om met het gezin leuke dingen te doen. In deze blog vind je heel veel inspiratie om er in de vakantie op uit te trekken. In de stad of de natuur, om de hoek of iets verder weg: we verzamelden de leukste uitjes!

Klaterklanken De Haere 2024

Klaterklanken De Haere

Lekker chillen op Landgoed De Haere en ondertussen genieten van concertjes die overzichtelijk kort zijn. Oók heel leuk voor wie normaal nooit naar een klassiek concert zou gaan. Met peuterconcert, familieconcert en familiewandeling. 
Reserveer alvast een kaartje >>

Binnenstebuiten 2 bij Gigant

Kinderfilms bij Gigant

Deze zomer zie je de leukste kinderfilms bij Filmhuis Gigant! Wat dacht je van Binnenstebuiten 2, Dikkie Dik en de verdwenen knuffel, Drie Rovers en een leeuw en De LEGO Film. Welke film(s) gaan jullie kijken?
Check het programma >> 

Prinsen- en Prinsessendag Paleis Het Loo

Beleef je eigen sprookje

Iedereen is welkom op het leukste tuinfeestje van deze zomer op Paleis Het Loo. Tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen zijn er shows en activiteiten. Alles staat in het teken van jezelf zijn, dus kom lekker zoals je wil.
Met nieuwe activiteiten >>

Huis Verwolde zomervakantie 2023

Zomer bij Huis Verwolde

Er is in de zomervakantie van alles te beleven voor kinderen bij Huis Verwolde! Ga mee met de gouvernante en ervaar hoe de adel leefde, bekijk het prachtige huis of ga op stap met een knapzak en speur lekker buiten door het bos. 
Kom op bezoek >>

Apenheul - Expeditie Na-aap

Ontdek Apenheul tijdens Expeditie Na-aap

Zijn jullie de beste na-apers? Doe mee aan Expeditie Na-aap in Apenheul. Tussen de apen vind je de leukste na-aap opdrachten en voorstellingen. Kids kunnen spelletjes doen, als een aap door de speeltuinen slingeren en een codewoord zoeken.
Lekker na-apen >>

Binky - shows

Spelen bij Binky

Bij Speelboerderij Binky kunnen de kinderen eindeloos spelen, de geitjes voeren én knuffelen. Het vrolijke varken Binky woont ook op de boerderij. Komen jullie bij hem spelen? Wie weet komen jullie hem nog wel tegen.
Te gek dagje uit >>Zwemmen in de openlucht

Het Boschbad is echt een fijn zomers plekje! Je vindt hier 3 verwarmde baden, glijbanen en een spetterende waterspeeltuin. Ook uit het water is er van alles te beleven: 3x3 basketbalveld, speeltuinen, midgetgolf, voetbalcourt en meer!
Spetterpret >>

Kidsproof tips bij Bussloo

Kidsproof tips bij Bussloo

Bij warm zwemweer staat recreatiegebied Bussloo waarschijnlijk hoog op je lijstje. Ook op een iets minder tropische dag is Bussloo echt een top plekje. Wij vertellen je waarom én geven je onze favoriete Kidsproof tips!
Zoveel te doen >>

Kinderworkshop Musea Zutphen

Toffe workshop

De zomervakantie goed beginnen? Pimp dan een fotolijstje bij Museum Henriette Polak. Leuk voor de favoriete vakantiefoto van je kind! Ook bezoeken de kids de fototentoonstelling van de beroemde fotografe Robin de Puy.
Doe mee! >> 

Speurtocht Museum Bronbeek

Museum speurtocht

Ontdek samen met dwerghertje Kantjil, door goed te speuren, het verleden van Museum Bronbeek en de koloniale geschiedenis. Hoe zag Bronbeek er vroeger uit en hoe leefden mensen in de kolonie Nederlands-Indië?
Ga samen speuren>>

Multi Fun Bussloo
 

Heel veel zomer fun

Je hoeft je deze zomer niet te vervelen; bij Multi Fun Bussloo is er van alles te beleven! Kies uit Glowgolf Het Wilde Westen, Pitch&Putt, Voetgolf en meer. Onze favo fun activiteiten: Minigolf USA en de Escape Room voor gezinnen.
Kies je funactiviteit >>

Zomer bij Vue Apeldoorn

Gru is back!

Bij Vue Apeldoorn zie je deze zomer de nieuwste kinderfilms. Het perfecte uitje voor een regenachtige of juist een hete zomerdag! Je ziet hier o.a. Garfield, Fantasievriendjes en natuurlijk onze favoriet: Verschrikkelijke Ikke 4. 
Check de filmtijden >>

Cannenburch Ontluikt

Cannenburch ontluikt

Een ultieme kans om te zien hoe Kasteel Cannenburch geopend wordt. Luister naar verhalen van de 18e eeuw, terwijl één voor één de luiken worden geopend en het daglicht binnenstroomt. Klaar voor een nieuwe kasteeldag!
Beleef het mee >>

Orpheus KinderKaravaan 2024

KinderKaravaan

Van 12 t/m 23 augustus trekt de KinderKaravaan van Theater Orpheus door Apeldoorn, Zutphen, Beekbergen, Klarenbeek en Lochem. Neem een kleedje mee en bekijk helemaal gratis een vrolijke voorstelling.
Bekijk alle locaties >>

Kidsproof getest - Paleis Het Loo

Naar het Paleis

Compleet vernieuwd én super Kidsproof: Paleis Het Loo. Zomers is het hier extra leuk met veel kinderactiviteiten. Verkleden, racen, nieuwe voorstellingen bekijken en spelen in de tuinen. Net een sprookje!
Dit vonden wij ervan >>

Kidsproof getest: NMM

Avontuurlijk bezoek

Dit stoere museum blijft ook na vijf bezoeken echt één van de favoriete musea van de kinderen van Kidsproof collega's Sherida en Jakobien. Wat ze zo leuk vinden aan het Nationaal Militair Museum?
Je leest het hier >>

Zomeravonden Openluchtmuseum Arnhem

Zomeravonden

Je komt ogen en oren te kort tijdens de feestelijke avonden in het Nederlands Openluchtmuseum. Van een zintuigenroute door het museum en optredens van een goochelaar tot foodtrucks, muziek en nog veel meer!
Fijne festivalsfeer >>

Dagje wat verder weg? Bekijk deze 24 zomertips in Nederland >>


Ben je naar één van deze leuke zomeruitjes geweest? Laat ons weten hoe het was via apeldoorn@kidsproof.nl of tag ons op instagram!

Fijne zomer!

Liefs,
Patricia Naar de website