De sinterklaastijd wordt één groot feest met deze toffe tips!

16 november 2023
Op 18 november komt Sinterklaas weer naar ons land. Wat zijn er ook dit jaar weer veel leuke sinterklaasactiviteiten in en om Nijmegen. En ook thuis gaan we er een gezellig feest van maken met allerlei leuke sinttips. Lees gauw verder!
Sinterklaas komt op 18 november weer naar ons land! Sinterklaas en zijn Pieten moeten ook dit jaar weer de nodige bezoekjes afleggen in en om Arnhem. Vol verwachting klopt ons hart. En wat zijn er ook dit jaar weer veel leuke sinterklaasactiviteiten!

Sinterklaasuitjes
Wat dacht je van leuke theatervoorstellingen zoals de Magische Familie Sintshow of een leuke sinterklaasfilm? Of speciale koopzondagen met sinterklaasspelletjes? Kijk in onze Uitagenda waar en wanneer deze toffe activiteiten zijn!

Cadeautjes
Waarschijnlijk hebben je kids hun verlanglijstjes alweer in hun schoen gelegd voor Sint en Piet! Wil jij Sint een handje helpen en doorgeven waar hij het beste de leukste cadeautjes voor je kids kan kopen? Check dan onze rubriek Kinderwinkels in en om Arnhem! Gaan jullie elkaar verrassen met een mooie surprise? Bekijk onze 8 surprise voorbeelden.

Knutseltips
Hoe leuk is het om zelf thuis met je kinderen iets leuks te maken om je huis in de sintsfeer te brengen? Wat dacht je van een heus sint- en piet mobiel? Of wachten je kids ook al vol verwachting tot het 5 december is? Dan is deze Kidsproof Sinterklaas aftelkalender een aanrader. Gratis te downloaden.

Sinterklaastips voor thuis
Hoe kom je thuis in de sinterklaasstemming? We hebben 23 tips om thuis Sinterklaas te vieren op een rijtje gezet.

Iets lekkers maken
Onze kinderen vinden het elk jaar weer fantastisch om samen lekkernijen voor pakjesavond (of natuurlijk al op een eerder moment) te maken! Heerlijke zelfgemaakte gevulde speculaas of glutenvrije, suikervrije en lactose vrije speculaasbrokken! En hoe leuk is het om een gezonde sinterklaastraktatie mee te geven naar school, zoals deze appelmijtertjes?

Gratis Kidsproof Dobbelspel
Een cadeautje van Kidsproof in deze gezellige sinterklaastijd! Een supertof dobbelspel om te spelen met Pakjes (en pepernoten) op Pakjesavond of daarvoor al met pepernoten! Enige dat je hoeft te doen is het dobbelspel even uit te printen! Klik hier! Veel plezier!

Volg ons ook op Facebook of Instagram! Hier plaatsen we ook de leukste tips voor ouders en kids!

Groetjes, Esther

P.S. Natuurlijk wil je vast ook weten wanneer de Sinterklaasintochten in onze regio zijn? Check hier de intochten op een rijtje.