• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kidsproof Arnhem

Samen op pad, tijd met elkaar!

Uitjes van deze week

Uitgelicht

Zomer in Tiergarten Kleve

Zomer in Tiergarten Kleve

Ken je Dierentuin Kleve al? Deze zomer bewonder je samen in deze kleinschalige en mooie zoo veel nieuwe bewoners (o.a. de rode panda, dwergotters en alpaca's). En ontdekken kinderen de Playmore Fantasy-avonturenspeeltuin.

Bestel je tickets!

Tips van de maand

Leuk uitje met kinderen in de regio Arnhem?

Zoek je een leuk uitstapje met kinderen in de regio Arnhem? Wij hebben alle leuke dingen om te doen voor je verzameld! Op Kidsproof.nl vind je de leukste tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, gave clubjes en workshops in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen.

Wat gaan we doen vandaag? Zoek je iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag? Wil je met je kind op pad of samen er op uit? Of je nu een uitje of dagje weg zoekt voor de lente, de zomer, de herfst of de winter: er is zoveel te doen in de regio Arnhem!

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Op Kidsproof Arnhem vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Elst, Doesburg en Renkum! Uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips voor je om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of het hele gezin een leuk weekend of leuke dag in de regio Arnhem te beleven. Fijne eropuit tips voor met warm of heet weer, maar ook binnenuitjes voor als het regent of slecht weer is.