Wow, alle leuke kinderfeestjes in Arnhem!
Kinderfeestjes

Wow, alle leuke kinderfeestjes in Arnhem!

Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek kinderfeestje vieren? Kijk dan in ons overzicht volop feestinspiratie!

Corona-update: veel kinderfeestjes kunnen inmiddels weer gevierd worden. Kijk altijd even op de site van de aanbieder wat de voorwaarden zijn.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 130 resultaten
Pagina: 12345
totaal 130 resultaten
Pagina: 12345

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Arnhem?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Arnhem kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Arnhem met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Op Kidsproof Arnhem vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Elst, Doesburg en Renkum!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!