Intocht Sinterklaas 2023 in en om Arnhem

29 oktober 2023
Sinterklaas en zijn Pieten komen in Nederland aan op zaterdag 18 november. Ook in Arnhem en regio kun je Sint en zijn Pieten begroeten. We hebben alvast wat leuke intochten voor je op een rijtje gezet!
Intocht Sinterklaas 2023 in en om Arnhem
Kijk voordat je naar de intocht gaat altijd even naar de actuele informatie op de website van de betreffende organisatie. Ook i.v.m. hoogwater kan het soms zijn dat het startpunt van de intocht gewijzigd is.

Arnhem
Op zaterdag 18 november om 15:30 uur start het kadeprogramma, waar Sinterklaas om 16:15 uur met zijn gevolg per boot aankomt. Om 16:45 uur vertrekt hij op Ozosnel het centrum in om een mooie route door de binnenstad van Arnhem af te leggen. Om 18:15 uur stapt hij van zijn paard bij de Eusebiuskerk en daar zijn ze tot 19:40 uur voor een Meet & Greet met alle kinderen en hun ouders/verzorgers.

Arnhem Schuytgraaf
Op zondag 26 november vanaf 12.00 uur bezoekt Sint Schuytgraaf. De Sint komt door verschillende wijken met zijn pieten. Alle kinderen zijn met hun ouders welkom om langs deze route te komen staan.

Arnhem Rijkerwoerd
Op zaterdag 18 november komen Sint en Pieten aan in Winkelcentrum Rijkerswoerd. Ze komen vanaf 14.00 uur.

Huissen
Op zondag 19 november komen Sinterklaas en zijn Pieten aan in Huissen. Vanaf 11.00 zetten ze voet aan wal en vanaf 13.00 uur maken Sint en Pieten een rijtour in een open wagen door Huissen.

Elst
Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas samen met mijn pieten in Elst aan op het Dorpsplein om 15.00 uur.

Velp
Op zaterdag 25 november komen Sinterklaas en zijn Pieten naar Velp. Er is ook een toffe spellenmiddag.Duiven
Op zaterdag 18 november komen Sint en Pieten aan in Duiven. Zodra er meer info is, plaatsen we die hier.

Elden
Op zondag 26 november komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Elden. De Sint komt om 14.00 uur aan op de Brink in Elden. Daarna is er een Sinterklaasoptocht door de straten van Elden. Aansluitend is er een kinderprogramma met speciale gasten.

Westervoort
Op zaterdag 18 november zullen Sint en zijn Pieten waarschijnlijk aankomen in Westervoort. Als er meer info bekend is, laten we dat weten in deze blog.

Driel
Op zondag 19 november komt Sinterklaas aan in Driel. De boot meert rond 14:00 uur aan ter hoogte van het Sint Nicolaaspad in de buurt van de Stuw. Kom naar de traditionele aankomst per boot en begroet Sinterklaas als hij samen met zijn Pieten vanaf de Rijn Driel binnenkomt.

Rheden
Op zaterdag 18 november komen Sint en Pieten aan in Rheden. Ze worden verwelkomd in de haven van de Meteoor. Het programma start al met een show van clowns Max en Sjappie in partycentrum 'Ons Huis' vanaf 11.00 uur. Op 25 november komen Sint en Pieten aan in De Steeg.

Schaarsbergen
Op zaterdag 25 november zijn kinderen en hun ouders om 15.30 uur van harte welkom in het Dorpshuis. Eerst gaan de kinderen een mooie muts knutselen en om 16.00 uur komt Sinterklaas aan. Om 16.30 uur is het bezoek dan weer voorbij.

Mocht je zelf een leuke tip hebben voor een leuke Sinterklaas intocht, mail ons dan! Dan kunnen we deze opnemen in dit overzicht.

Let op: Check altijd voordat je naar een intocht gaat de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie.


Veel Sinterklaasplezier!
Groetjes, Esther