5x uitjes voor energiebommetjes

28 juni 2023
Kinderen willen af en toe lekker hun energie kwijt. Met deze uitjes in Arnhem & Nijmegen gaat dat zeker lukken! Gaan jullie klimmen, glijden, lasergamen of een ritje maken in de achtbaan?

Lasergamen & meer

Bij Planet Awesome is vervelen geen optie! Lasergamen, Glow in the Dark Golf, bowlen en karten: het kan hier allemaal. Op het ruim opgezette horecaplein kun je samen chillen met een lekker hapje en drankje. Tip: vier hier een awesome kinderfeestje.



Jump Jump

Bij de trampolineparken van Jumpsquare - o.a. locaties in Arnhem en Nijmegen - showt je kind vette tricks. Ook leuk: de Mini Jump-uren voor de kleintjes (2 t/m 5 jaar).



Pretpark vanaf 2 jaar

In Amusementspark Tivoli vind je superleuke attracties en speeltoestellen: een achtbaan en draaimolen, tollende kopjes, luchtkussens & meer. Regelmatig is er extra entertainment in het park.



Klim naar de top

Houdt jouw gezin van actief en sportief bezig zijn? Dan zijn Klimcentrum Arnhem & Bouldercentrum RijnBoulder (locaties van Mountain Network) een aanrader. Toffe plekken met recreatief klimmen, boulderen, een actieve jeugdklimclub en stoere kinderfeestjes.



Tussen de bomen

In Speeltuin de Leemkuil spelen kinderen midden in het bos. Deze avontuurlijke speeltuin heeft naast een tof speelfort een waterspeelplaats, familieschommel, skelters en het welbekende Leemkuil-treintje.




Veel speelplezier!

Groetjes, Esther

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nog meer toffe uitjes met kinderen.