• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

6x zwemplekjes en strandjes in regio Arnhem

23 juni 2024
Een dagje genieten aan het water met de kinderen met deze tropische temperaturen? We hebben de leukste zwemplekjes en strandjes in de regio voor je op een rijtje gezet. Zwemkleding aan en plonsen maar!
6x zwemplekken en strandjes regio Arnhem

De Rijkerswoerdse Plassen

Recreatiegebied de Rijkerswoerdse Plassen is de perfecte locatie voor een dagje zwemmen en liggen op het strand of op de ligweides in het gras. Je kunt hier ook heerlijk fietsen en wandeling. Kinderen kunnen zich supergoed vermaken mij de watergoot, het speelveld of op het duikvlot. 

Openluchtbad Klarenbeek

Openluchtbad Klarenbeek is het enige openbare openluchtzwembad van Arnhem. Het bad ligt in een prachtige, groene omgeving. Er zijn maar liefst drie heerlijk verwarmde baden met in het grote bad ook nog eens een spectaculaire glijbaan. Verder is er nog een speeltuin, een peuterbad met speeltoestellen en een middenbad waar kids heerlijk kunnen spelen. 

Recreatiegebied Rhederlaag

Rhederlaag is het grootste watersportparadijs van Oost-Nederland. Je vindt hier mooie zandstranden en helder zwemwater. De stranden zijn omgeven met groene zones en ligwijden. Zoek je een strandje met leuke speelplek voor de kids? Dan kun je terecht op de stranden van de Noordoever en van de Giese kop. 

Strandpark Slijk-Ewijk

Strandpark Slijk-Ewijk is een ideaal recreatiegebied om met het hele gezin te zwemmen, windsurfen, kanoën, wandelen en fietsen! Er zijn enorme ligweides en zandstranden waar de kids heerlijk kunnen spelen. Ook is er een speelschip en een heus avontureneiland! 

Het Zwanenbad

Lekker buiten zwemmen? Dat kan in Natuurbad Het Zwanenbad! Er is een ruime ligweide bij. Deze plek is ook ideaal om lekker naar toe te gaan met bijvoorbeeld een kano of sup. En heb je zin in een hapje en drankje? Dan kun je terecht op het heerlijke terras van Strand Anders.

Openluchtbad Rheden

Zin om af te koelen? Kom dan zwemmen bij Openluchtbad Rheden! Naast een familiebad is er ook wedstrijdbad en een peuterbad. En wat dacht je van een 40 meter lange glijbaan en twee duikplanken. Ben je even uitgezwommen, dan kun je ook een potje volleybal en voetbal spelen of springen op de airtrampoline. Er zijn genoeg zon- en schaduwplekken en picknicktafels.Ken jij nog een leuk zwemplekje dat hier niet tussen staat? Stuur dan een mailtje naar arnhem@kidsproof.nl! Veel plonsplezier!

Groetjes, Esther

Kijk voor andere leuke zomerse uitjes eens in onze Uitagenda.