icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
Keus uit zoveel leuke (sport)clubjes in Arnhem!
Clubjes

Keus uit zoveel leuke (sport)clubjes in Arnhem!

Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, judo en nog veel meer leuke clubjes vind je in ons clubjesoverzicht!

Corona-update: alle binnensportlocaties zijn voorlopig nog gesloten.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 141 resultaten
Pagina: 12345
totaal 141 resultaten
Pagina: 12345

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Arnhem?

In de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Arnhem heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Op Kidsproof Arnhem vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Elst, Doesburg en Renkum!