Dansles, theater & balletles in Arnhem
Dans & theater

Dansles, theater & balletles in Arnhem

Ontdek de leukste dansstudio's en theaterscholen voor kids. In Arnhem kunnen kinderen kiezen uit toneel, dansen, ballet, breakdance, acteerles, jazz, musical, streetdance en meer.

Bekijk alle musicalscholen, jeugdtheaters en dansscholen in Arnhem!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 24 resultaten
Pagina: 1
totaal 24 resultaten
Pagina: 1

Dansles, balletles en theaterles voor kinderen in de regio Arnhem

Is jouw kind een echt podiumbeest? In de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen kun je op dansles, balletles, musicalles, drama, theaterles, toneelles, acteerles en meer.

De leukste dansscholen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Wij hebben onze favoriete dansscholen verzameld in Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Elst, Doesburg en Renkum. Veel dansscholen bieden verschillende dansstijlen aan. Wat dacht je van ballet, klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans, breakdance, streetdance, tapdans, hiphop en meer. Kies hier de dansstudio die bij jouw kind past. Leuk: ook voor de allerkleinsten zijn er vaak al danslessen zoals pamperdans, peuterdans, kleuterdans en kinderballet.

De leukste theaterscholen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Ook zijn er een heleboel gezellige jeugdtheaterscholen en toneelverenigingen voor kinderen in Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Elst, Doesburg en Renkum. Kinderen kunnen zich aansluiten bij een theatergroep of alles leren over musical, cabaret of improvisatie. Voor je het weet zie je jouw acteur of actrice in de dop op het podium staan!

Op Kidsproof Arnhem vind je alle leuke theaterlessen en danslessen voor kinderen in de omgeving van [3 plaatnamen].