FC BalbiniTerug naar het overzicht

Bij FC Balbini kunnen de kleinsten op een leuke manier kennis maken met bewegen en voetbal.
FC Balbini is veel meer dan alleen een voetbal programma voor kleuters en peuters. De trainingen hebben een positieve invloed op je kind die veel verder gaat dan alleen het voetbalveld.
Het resultaat? Kinderen met sterke fysieke & sociale vaardigheden en vol vertrouwen. En dat alles terwijl ze de tijd van hun leven hebben.

FC Balbini is ontwikkeld op basis van drie pijlers:

•    Plezier: de wekelijkse training is het leukste moment van de week

•    Doelgerichte beweging: iedere training is professioneel opgebouwd om fysieke en sociale vaardigheden te ontwikkelen

•    Voetbal: voor zowel jongens als meisjes een populaire en laagdrempelige manier om kennis te maken met bewegen & sport

Programma
Een training bestaat uit maximaal 10 kinderen met hun ouders. 
Alle ouders doen zelf ook actief mee in de trainingen van 45 minuten. Een FC Balbini training reeks bestaat uit 12 weken.
Er zijn ieder seizoen twee reeksen van 12 weken; van september tot en met december en van januari tot en met april. De trainingen worden gehouden op indoor locaties en gaan altijd door.

Kijk voor alle beschikbare dagen en tijden op de site, klik eenvoudig door via de roze button.

Voor andere balsportclubjes kijk je op Kidsproof.nl

FC Balbini

Bernhardlaan 10
6824 LE Arnhem
Openingstijden zie website voor rooster Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Superslow (2,5+)

Superslow (2,5+)

Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden. Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin.

Bestel je tickets!