Zeemeermin zwemlessenTerug naar het overzicht

ONDA! geeft de enige echte, originele, in Nederland unieke, FinFun zeemeermin zwemlessen in Beek!
Natuurlijk ga je zwemmen met de FinFun Mermaid Tails. In 4 weken leer je alle ins and outs van het zeemeermin zijn. Je verfijnt je onder-water-techniek, leert veilig gebruik te maken van de FInFun Mermaid Tail en het is natuurlijk gewoon heel erg leuk!

Na het goed afleggen van een afsluitende proef ontvang je ook nog eens een heus zeemeermin diploma!! Voor geïnteresseerde jongens hebben we ook een zeemeerman diploma! Deze lessen zijn goed te volgen als je in bezit bent van je B-diploma


Zeemeermin lessen op 1 dag!
Om mensen met een grotere reisafstand tegemoet te komen bieden ze ook een 1-daagse zeemeermin zwemcursus aan. Deze 1-daagse cursus is qua inhoud gelijk aan de hierboven beschreven zwemlessen. Natuurlijk ook met een afsluitende proef voor het zeemeerminnen (of mannen) diploma!

Meer weten, klik dan door naar de website!

Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke tips voor kids op onze site! Heb je al eens een kijkje genomen op onze Uitagenda?

Zwemschool ONDA

Melkweg 2
7037 CN Beek
Openingstijden zie website Prijs zie website voor prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Magie in het park

Magie in het park

Beleef een magische wandeling in het park tijdens De Grote Schijn! Fluisterende bomen, mysterieuze lichtprojecties en betoverende klanken… achter iedere struik wacht een nieuwe verrassing! De gloednieuwe show is van 21 t/m 31 oktober te beleven in Zypendaal.

Reserveer je tickets!