Dille & KamilleTerug naar het overzicht

Dille & Kamille is hét adres voor Sinterklaas als hij op zoek gaat naar prachtig speelgoed en meer!
Dille & Kamille in de Bakkerstraat, is hét adres voor wie op zoek is naar onmisbare basics en pure hebbedingen. Hier ontdek je houten speelgoed, prachtige kinderboeken, lieve kaartjes en schriftjes en nog heel veel meer. 
 
In de kinderhoek staat alles mooi bij elkaar: poppen en knuffels, muziekinstrumenten, koksmutsen en schortjes, kindertuinspulletjes, puzzels, boeken en spelletjes, vingerpopjes en houten speelgoed. Ontdek ook de leuke schrijfspullen: pennendoosjes, kleurpotloden, clips en magneetjes, krijtborden, kwasten, mooie kaartjes en etiketten.
 
Ook voor volwassenen is er veel te ontdekken: keukengerei en alles om zelf te bakken, servies, tafelkleden, houten stoelen, badspulletjes, manden en poetsborstels. Je vindt er meer dan 60 verschillende keukenkruiden, biologische koffie, de Dille & Kamille theelijn, jam, pasta, olijfolie en nog veel meer lekkers.
 
Meer informatie? Klik door, via de roze button, naar de website van Dille & Kamille!
 
In onze categorie kinderwinkels 

Dille & Kamille

Bakkerstraat 60
6811 EJ Arnhem
Openingstijden ma t/m zo Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

De scholen zijn weer begonnen! Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze eropuit tips!