BestfriendgiftsTerug naar het overzicht

Win een unieke raamstickerset met de skyline van Arnhem met Sint en Kerst aanvullingen!
Versier je raam de komende feestdagen met deze unieke raamstickerset van de skyline van Arnhem t.w.v. €24,99. De set is alleen verkrijgbaar bij Bestfriendgifts. De set bestaat uit de Eusebiuskerk, de koepelgevangenis, de sabelspoort en 2 huisjes.

Naast de skyline van Arnhem bevat de set ook aanvullingen voor Sint en Kerst. Wedden dat de kids dit ook erg leuk vinden als de ramen zo versierd worden met deze sticker?

De stickers zijn van statische raamfolie en dus jaarlijks herbruikbaar en je hebt geen last van lijmresten. (formaat is ca 80 cm breed x 30 cm hoog)

Leuke winactie
Op onze Facebookpagina start vanaf 2 november een toffe winactie en kun je kans maken op zo'n toffe raamstickerset. We geven er maar liefst 2 weg! Inmiddels zijn de winnaars via Facebook bekend gemaakt.

Bij Bestfriendgifts kun je ook terecht voor originele gepersonaliseerde cadeaus, zoals deze raamstickers, rompertjes, kraamcadeaus en meer. Ook kun je hier leuke benodigheden voor je kinderfeestje bestellen, zoals uitnodigingen, uitdeelzakjes etc.

Klik voor meer info op de roze button.

Wil je meedoen aan deze leuke actie? Ga dan naar onze Facebookpagina en wie weet win jij zo'n mooie raamstickerset.

Bestfriendgifts

Noorderlicht 5
6661 PT Elst
Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School

Back to School

Het nieuwe schooljaar is begonnen. En dat betekent natuurlijk ook een nieuw clubjes seizoen! Ben jij nog opzoek naar een leuke sport-, creatief of muziekclubje? Dit zijn onze tips! 

Back to School tips