Proeftuin Intratuin DuivenTerug naar het overzicht

Terwijl je geniet van een ontbijt of lunch bij Intratuin Duiven, kunnen kinderen spelen in de Klimtuin.
Kijk hier worden we blij van, een geweldige gratis speelplek voor kids met een restaurant waar je lekker kunt gaan ontbijten, koffiedrinken of lunchen. Alle voordelen van een binnenspeeltuin maar dan ook leuk voor ouders! Vanaf het restaurant heb je zicht op de geweldige buitenspeeltuin waar ze heerlijk kunnen klimmen. Is het geen buitenspeelweer? Geen probleem, de Klimtuin heeft ook een binnenspeelplek! Hier kun je tot 9 meter hoog klimmen, door de netten klauteren en glijden op een van de vele glijbanen. 

Het interieur van de proeftuin is heel mooi geworden, dus je kunt hier heerlijk een aantal uurtjes vertoeven. Ze verkopen o.a lekkere broodjes, salades en natuurlijk iets lekkers bij de koffie. Voor de kids hebben ze natuurlijk friet maar ook poffertjes.

Klik voor openingstijden van Intratuin Duiven, even door naar de site!

Tip: er is een ruimte met luxe picknickbanken speciaal gereserveerd voor kinderfeestjes!

Psst heb je al eens op onze uitagenda gegeken voor al die leuke weekendtips? Zoveel inspiratie om er eens lekker met zn allen op uit te gaan!

Intratuin Duiven

Lithograaf 1
6921 VA Duiven
Openingstijden zie de website voor openingstijden Prijs gratis voor bezoekers Intratuin Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips