Uitjes in de kerstvakantie 2023/2024
Kerstvakantie

Uitjes in de kerstvakantie 2023/2024

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de kerstvakantie, op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag of met Oud en Nieuw? In Arnhem zijn er heel veel leuke kerstactiviteiten en kerstuitjes voor kinderen.

Bekijk hier nu de leukste uitjes en dagjes weg voor het gezin.

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 4 resultaten
Pagina: 1
totaal 4 resultaten
Pagina: 1

Uit met kinderen in de kerstvakantie in de regio Arnhem

Eropuit in de kerstvakantie met kinderen? Er zijn veel leuke kerstvakantie uitjes in Arnhem. In onze uitagenda voor gezinnen vind je leuke tips om een dagje weg te gaan in de kerstvakantie in Arnhem, leuke dingen te doen in de kerstvakantie in Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Elst, Doesburg en Renkum en echte kerst uitstapjes.

Wat te doen in de kerstvakantie 2023/2024?

Kies een dagje uit in Arnhem in de kerstvakantie of denk aan een leuke kinderactiviteit in de kerstvakantie in Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Elst, Doesburg en Renkum. Er zijn veel leuke kerstvakantietips in Arnhem: heerlijke buiten activiteiten met kids, de leukste kidsproof musea en fijne binnen uitjes voor als het regent in de kerstvakantie! En natuurlijk vind je hier ook leuke kerstknutsels om zelf te maken, ideeën voor het kerstontbijt en lekkere hapjes voor het kerstdiner thuis of het kerstdiner op school.

Leuke kerstactiviteiten voor kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Bezoek eens een kerstmarkt met kinderen, ontmoet de kerstman, ga heerlijk schaatsen op een ijsbaan in de buurt, reserveer kaartjes voor een mooie kerstvoorstelling of kerstconcert voor kinderen en luister naar een prachtig kerstverhaal. Zoek je een uitje met kinderen op Eerste Kerstdag? Wil je iets leuks doen op Tweede Kerstdag? Naar een event op Oudejaarsdag of op Nieuwjaarsdag even eropuit? In onze uitagenda voor kinderen vind je alle leuke uittips bij jou in de buurt in de kerstvakantie!