Rots en Water trainingTerug naar het overzicht

Weerbaarheidstraining voor kinderen, zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen!
'Rots en Water' is een trainingsprogramma voor kinderen en jongeren.
Het is  een weerbaarheidstraining, maar dan één dat zich onderscheidt van andere programma's door een meervoudige doelstelling.

De ontwikkeling van de fysieke weerbaarheid is niet alleen doel op zich, maar is vooral ook middel om mentale en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Tijdens de training wordt aandacht besteed aan het respecteren en accepteren van jezelf zoals je bent, maar ook anderen te respecteren en te accepteren zoals ze zijn.

De kinderen leren eigen grenzen te stellen en te bewaken, maar ook de grenzen van anderen te respecteren. Het voor jezelf, maar ook voor anderen opkomen zijn vaardigheden die tijdens de training de aandacht krijgen. Er wordt tijdens de training ook gewerkt aan een ontwikkelend besef van waarden, normen en omgangsvormen.

De cursus wordt gegeven aan kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar. In de tien cursuslessen van elk één uur leren kinderen met behulp van veel fysieke oefeningen mentale en sociale vaardigheden die hun weerbaarheid, maar ook zelfvertrouwen en assertiviteit vergroten.

De cursus is vooral geschikt voor kinderen die nog niet zo stevig in hun schoenen staan, voor kinderen die gauw gepest worden en voor kinderen die wat weerbaarder moeten worden.

Voor meer informatie, klik op de roze button voor de website.

Op zoek naar een leuke sportclub in Arnhem? 

Budo Sport

Wijde Slag 39
6825 JX Arnhem
Openingstijden zie website voor data Prijs 75 euro voor een tien-weekse cursus Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips