De GeluksfabriekTerug naar het overzicht

Voor kindercoaching en integratieve therapie. Je wil niets liever dan dat het goed gaat met je kind.
Helaas lukt dit niet altijd. Je kind kan door allerlei problemen uit balans raken en geremd worden in zijn of haar ontwikkeling.

Als ouder wil je er alles aan doen om je kind te helpen, maar soms weet je niet meer hoe je dat moet doen. Door middel van kindercoaching en integratieve kindertherapie kunnen kinderen en hun ouders geholpen worden met hun probleem/klacht. Of het nou gaat om grote of kleine problemen.

In de Geluksfabriek wordt gespeeld en gekletst. Daphne kijkt samen met het kind waar het kind zich gelukkig bij voelt en wanneer er een klacht of probleem dit geluk in de weg staat. Zodat de weg weer vrijgemaakt kan worden. Zij is de persoon die de machines in de fabriek aanzet en kijkt wat er voor moois gefabriceerd wordt door je kind.

Je kind weet het, kan het en doet het!

Ben je nieuwsgierig naar de werkwijze, of wil je weten wat de sessies voor jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek!

Tip: Op de website vind je nu een download van haar gratis e-book ‘Aandacht voor je kind’. Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Wist je dat je op Kidsproof ook gave clubjes kunt vinden? Neem snel een kijkje voor een club die bij jou past!

De Geluksfabriek

Parkstraat 39
6828 JD Arnhem
Openingstijden op afspraak Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips