Het Kuikentje Arnhem NoordTerug naar het overzicht

Dagopvang en BSO, leeftijdsgebonden groepsindeling en een echt theater in Arnhem Noord!
Het Kuikentje heeft een schitterend historisch pand tot zijn beschikking.
Dit pand is speciaal voor de kinderopvang zeer grondig verbouwd en voldoet aan de allerhoogste eisen.

Een plaats waarvan je zeker weet dat je kind er in goede handen is en waar ze de aandacht, warmte en geborgenheid krijgen die een kind nodig heeft om zich positief te ontwikkelen.

Het Kuikentje biedt hoge kwaliteit kinderopvang en zal als een tweede thuis zijn voor je kind. Om de individuele behoefte en de juiste aandacht die je kind nodig heeft te bieden, heeft Kinderopvang Het Kuikentje voor een leeftijdsgebonden groepsindeling gekozen.

De kids zullen waarschijnlijk meer onder de indruk zijn van hun unieke inpandige theater!  Een echt theater, met een podium, gordijnen en spotlights – dat nodigt uit tot muziek, zang en dans en vele uren speelplezier!

Bij de BSO hebben ze een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten, workshops, projecten en uitstapjes te bieden. In een ontspannen sfeer zullen de kinderen hun naschoolse tijd plezierig en afwisselend besteden

Neem alvast een kijkje op de website door op de roze button te klikken!

TIP: klik eens door naar ons overzicht van Zorg en Opvoeding in en om Arnhem!

Kinderdagverblijf Het Kuikentje

Vijverlaan 2
6822 HE Arnhem
Openingstijden Van 7:30 tot 18:30 uur Prijs Dagopvang vanaf 7,03 euro p/u, BSO vanaf 7,72 euro p/u Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips