Kinderopvang OosterbeekTerug naar het overzicht

Welkom bij het koninkrijk der eigenwijze! Alleen het allerbeste voor jouw prinsje of prinsesje.
Koningskinderen Kinderopvang is een begrip in Oosterbeek.
Op drie prachtige locaties wordt kinderopvang aangeboden voor kinderen van 6 weken tot 12 jaar. Koningskinderen is een heerlijke plek voor kinderen!

Hier wordt gewerkt met een energiek, gemotiveerd team dat met passie, plezier en professionaliteit op de werkvloer staat. Vaste gezichten, op vaste dagen, een vertrouwd gezicht, een bekend aanspreekpunt.

Koningskinderen Kinderopvang ontzorgt ouders en zorgen voor luiers, flesvoeding, vers fruit of fruithapje, sap en verantwoorde lunch en tussendoortjes.

Wat ook hartstikke leuk is, ze gaan graag op stap met de kids! Dit doen ze met hun Koningskinderen-bus, ook hebben ze een abonnement op Ouwehands Dierenpark en de Talud speeltuin. Op de vestiging Paleis Eigenwijs hebben ze zelfs een kookschool!

BSO-kinderen kunnen gebruik maken van sportfaciliteiten als Tennis, Gym, Kidsdance, SPORT&FUN, Judo en zwemles en dat allemaal in BSO tijd!
Ze hebben zelfs een echte Koningskinderen Kapper!

Kijk snel op de website door op de roze button te klikken!

TIP: klik eens door naar ons overzicht van Zorg en Opvoeding in en om Arnhem!

Koningskinderen Kinderopvang

Zaaijerplein 16
6861 ZP Oosterbeek
Openingstijden Van 7:30 tot 18:30 uur Prijs Dagopvang vanaf 6,72 euro p/u, BSO vanaf 6,56 euro p/u Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips