icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Kind in Kracht coachingTerug naar het overzicht

Kind in Kracht coaching ondersteunt kinderen bij zijn/haar eigen ontwikkelingsproces! Ook oudercoaching!
Ieder kind heeft de kracht om zijn of haar unieke, authentieke zelf te zijn! Simone van Kind in Kracht coaching ondersteunt kinderen bij dat proces en biedt kindercoaching, oudercoaching, ouder- en kindcoaching, groepscoaching, workshops en trainingen. 

Vanuit innerlijke kracht kan een kind doen wat hem of haar verrijkt en gelukkig maakt. Toch loopt een kind soms vast in zijn of haar ontwikkeling. Bijvoorbeeld na een vervelende of verdrietige gebeurtenis of omdat het kind "gewoon niet lekker in zijn of haar vel zit". Een duwtje in de rug is wat ze dan nodig hebben.

De kindercoach neemt je kind spelenderwijs mee op ontdekkingsreis naar zichzelf. Je kind ontdekt door middel van creatieve werkvormen waar zijn of haar talenten en kwaliteiten liggen. Vanuit die zelfkennis vindt jouw zoon of dochter zijn of haar innerlijke kracht (terug) om daarmee complexe situaties uit het dagelijkse leven aan te kunnen. Je kind ontdekt antwoorden op vragen zoals: Waar wordt je blij van? Waar wil je beter in worden? Wat helpt jou lastige situaties op te lossen? Welke steun helpt jou verder te komen? Waar vind jij de kracht in jezelf?

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

In de categorie Zorg vind je meer tips over opvoeding en ontwikkeling!

Kind in Kracht coaching

Kolk 67
6852 KD Huissen
Openingstijden Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL