Nora Ziemens OsteopathieTerug naar het overzicht

Zit je kind niet lekker in zijn/haar vel? Osteopathie kan je kind helpen weer in balans te komen.

Osteopathie voor peuters, kleuters en schoolgaande kinderen

Een peuter, een kleuter, een schoolgaand kind en een puber kennen allen hun eigen ontwikkeling. Verloopt er iets niet goed in de ontwikkeling van uw kind of ervaart uw kind klachten? Dan kan osteopathie erbij helpen dat uw kind weer lekker in zijn/haar vel komt te zitten. Veel voorkomende klachten waarmee kinderen bij een osteopaat komen zijn: buikklachten, oorpijn, hoofdpijn, concentratieproblemen en meer.

Osteopathie voor baby's

Een geboorte is een grote gebeurtenis. De krachten die tijdens de bevalling op de baby inwerken kunnen impact hebben op de bewegingsvrijheid en het welzijn van de baby. Tijdens een osteopathisch onderzoek wordt er gekeken of er fysieke beperkingen zijn ontstaan voor/tijdens/na de bevalling en kunnen deze door zachte mobilisaties verholpen worden. Ook huilbaby’s en baby’s met bijvoorbeeld refluxklachten, darmkrampjes, voorkeurshouding, afplatting van het hoofdje kunnen baat hebben bij een osteopathische behandeling.

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website via de roze button.

Kijk ook eens in onze rubriek Eropuit voor leuke uitjes met de kinderen.

Nora Ziemens Osteopathie

De Wetstraat 24
6814 AP Arnhem
Openingstijden Op afspraak Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips