Genieten van de herfst!

5 oktober 2016
De dagen worden korter, het weer natter en kouder. Maar niet getreurd, ook de herfst is een seizoen waarin je heel veel leuke buitenactiviteiten kunt ondernemen!

Kabouters kijken!
Bij de herfst horen paddenstoelen en dan natuurlijk ook kabouters! Superleuk om met de kleintjes eens kabouters te zoeken. In de herfstvakantie wordt er een heus Puntmutsendorp in Sonsbeek gemaakt en in Renkum kun je het hele jaar door zelfs een Kabouterpad lopen. Compleet met puntmuts op! Heel leuk om een keer gedaan te hebben.

Vuurtje maken





Nu het zo vroeg donker wordt kun je ook een avondje sterren gaan kijken! Allemaal een warme deken pakken en dan heerlijk gaan staren. Op 28 oktober is het ook weer de Nacht van de Nacht. Dan worden er op verschillende plekken spannende activiteiten georganiseerd. Zeker aan te raden voor kids die wel van een beetje spanning houden...





Vliegeren
Perfect op een winderige dag, samen vliegeren! Best lastig zijn om hem in de lucht in te krijgen maar als je hem eenmaal in de lucht hebt...
En dan natuurlijk proberen of je gave bewegingen kunt maken!

Liever binnen 
Meer zin in een middagje thuis? Doe dan eens inspiratie op in onze DIY rubriek. Hier vind je in de categorie herfstinspiratie veel leuke ideeën voor een paar gezellige uurtjes thuis. Ga bijvoorbeeld koekjes maken of egeltjes knutselen van bladeren.

Veel herfstplezier!