WAAR, het meest Kidsproofcafé van Arnhem!

5 juli 2018
Lekker ontbijten of lunchen is voor mij echt een feestje. Geen gehaast, krantje erbij, gezellig kletsen. Dat is sinds de komst van de kids wel wat lastiger geworden want laten we eerlijk wezen, lang tafelen en kinderen gaat gewoon niet samen. Maar daar is nu verandering in gekomen...
Want sinds april hebben we een geweldige tof kindercafé in Arnhem! WAAR Smaak lokaal is voor ons een schot in de roos! Ken je ze nog niet? Dan moet je binnenkort echt even langsgaan. Wát een fijne plek! Het is een combinatie van een lunchroom met een fairtrade winkel. Ze hebben een prachtige speelruimte voor de kids en dat maakt echt het verschil. In plaats van snel je koffie achter overgooien, lekker relaxed genieten. 



De kaart

Van de menukaart worden we ook heel blij. De focus ligt op lokale en biologische producten en dat proef je! Denk aan brood van Tom van Otterloo, groenten van de Horsterhof, kaas uit Lievelde en boter en eieren uit Duiven. Natuurlijk hebben ze ook speciale kindergerechtjes, zoals o.a een meergranenbroodje met ei of chocopasta, een schattige fruitrups en zelfs een kindercappuccino gemaakt van Tony Chocolade melk.

Aanrader, de zondagsbrunch mét kinderactiviteit
Op de laatste zondag van de maand maken ze er helemaal een feestje van. Dan gaat alles aan de kant om een nóg grotere speelplek te maken en staat er een heerlijke brunch klaar. En als de kids uitgegeten zijn, worden ze vermaakt met een leuke creatieve workshop van Willeke (juf van Atelier Kleurstroom) De allerkleinsten kunnen heerlijk spelen in de speelhoek. Eindelijk weer eens tijd voor elkaar dus en zelfs mijn geliefde krantje gaat zo lukken! 



Elke zondagsbrunch heeft een ander thema, zó leuk. Hier alvast een voorproefje;

Op Zondag 26 augustus mag je aan de slag met de 'kliederverf' workshop. Wat kan je verwachten? Verf, heel veel verf, mooie glitters en een heel groot doek... Tip: trek kleren aan die vies mogen worden!



Waar staat WAAR voor
Alle producten van WAAR vertellen een goed verhaal. Je proeft het in het eten en drinken. Het liefst halen ze alles uit de buurt en als het toch van verder moet komen, is het in ieder geval biologisch en eerlijk. Een goed gevoel voor de maker en de smaker. In de Fairtrade winkel vind je verrassende en mooi ontworpen cadeaus, gemaakt van vriendelijk materiaal of van afgedankte spullen. Daarnaast wil WAAR Arnhem graag dat mensen met een arbeidshandicap kunnen laten zien dat zij een bijdrage kunnen leveren aan werkzaamheden in onze maatschappij. Tof toch?

Meer weten of meteen reserveren voor de heerlijke zondagbrunch? Mail je reservering naar arnhem@ditiswaar.nl of kijk op WAAR Smaak Lokaal.

Fijne zomer

Groetjes Inka

Psst, onze Uitagenda barst van de leuke tips deze zomer! Je hoeft je dus zeker niet te vervelen!